Eva Longoria idén nem csak a vörös szőnyeget, Cannes utcáit is meghódítja. Már nem szokatlan a gyönyörű színésznőtől, hogy ámulatba ejti ruhaválasztásaival a rajongókat, ám most még a színekkel sem óvatoskodott. Nem veti meg a feltűnő, harsány narancssárgát, miközben a legegyszerűbb alapdarabokból varázsol dögös külsőt magának.

hirdetés

A 47 éves színésznő egyszerűen nem tud hibázni a ruhaválasztásaival. Nem csak a vörös szőnyegen tündököl, a szimpla hétköznapokban éppúgy a tökéletesség, kifinomultság és nőiesség jellemzi öltözködését. A legtöbb híresség mellett gyakran alacsonynak tűnő termetét remekül ellensúlyozza az általa viselt darabokkal, miközben csinos, formás vonalait kellőképpen hangsúlyozza az előnyös szabásokkal. Eva Longoria a szimpla, unalmas darabokból is toplistás outfitet varázsol!

Eva Longoria narancssárgában hódítja meg Cannes utcáit

A narancssárga egy merész, feltűnő árnyalat, így sokan inkább kihagyják a gardróbszekrény repertoárjából. Azt már tudjuk, hogy Eva Longoria nem egy félénk típus, ha öltözködésről van szó, így a színválasztás kicsit sem meglepő. Gyönyörű, mély tónusú barna tincseihez remekül passzol az élénk szín, egyértelmű, hogy minden szempár a színésznőre tapad, ahol elsétál.

 

Apró trükkökkel éri el, hogy megjelenése a harsány tónus mellett se billenjen ki az egyensúlyából. Kifinomult, könnyed kiegészítőkkel párosítja a feltűnő ruhákat, miközben maga a szabás sem egy különleges, túlzó vonalvezetést diktál. Eva Longoria imádja a maxiruhákat, így nem véletlen, hogy a cannes-i filmfesztivál alkalmával is bevetette a már jól megszokott ruhadarabot. A derékban karcsúsított fazon nem csupán remek alakját és nőiességét emeli ki, de optikailag kifejezetten nyújtja a testvonalát.

Nem csak egyetlen élénk darabot rejt Eva Longoria bőröndje. Úgy tűnik, mostanság nagyon rákattant a narancssárga darabokra, és milyen jól teszi! A szimpla blézer-nadrág kombináció már-már unalmas is lehetne, a színésznő viszont elképesztően dögös és trendi szettet állított össze az egyszerű darabokból.

 

Az oversize blézer mellé nem egy szimpla, elegáns anyagú és egyenes szabású nadrágot választott, bevállalta a hosszabb, halásznadrágszerű bermudát. Első blikkre a legtöbbeknek a halásznadrágról egy szandál-zokni kombináció juthat eszébe, ám Eva Longoria bebizonyítja, hogy az egykor roppant trendi fazon modern formában még egy filmfesztiválon is megállja a helyét.

A szett attól vált különösen dögössé és nőiessé, hogy egy áttetsző anyagú, fűzőhatású felsővel párosította a túlméretezett szettet. Idén egyértelműen a mindig csinos és ízlésesen szexi színésznő a divatfelelős Cannes-ban, bárhol jelenjen meg, kifogástalan külsejével felpezsdíti a környezetét.

Kiemelt kép: Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

Cikk képei: Arnold Jerocki/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés