Eva Longoria mindig bebizonyítja, hogy a bő szárú farmer egyáltalán nem slampos. Apró trükkel éri el, hogy nőiesebb és elegánsabb legyen az összkép.

hirdetés

Már tavaly is abszolút érzékelhető volt, hogy a szűk szárú farmernadrágokat hosszú időre leváltják majd a szélesebben szabott fazonok. Idén egyértelművé vált, hogy az A vonalú, illetve baggy és mamaszabású farmerek kerülnek előtérbe, s bármilyen meglepő, nem csak a lezser, a nőies szettekbe is simán beleférnek. A hírességek előszeretettel kísérleteznek a bő szárú nadrágokkal megalapozott stílusokkal, Eva Longoria pedig még a finom eleganciát is előcsalogatta a trendi darabból.

Eva Longoria megmutatta, hogy a bő szárú farmer lazaságához az elegancia is passzol

A hírességek általában dresszkódot kapnak az eseménymeghívók mellé, ám ha nem egy díjátadó gáláról vagy más elegáns vörös szőnyeges rendezvényről van szó, némileg szabad kezük van a ruhaválasztásban. Eva Longoria egyértelműen a lezser elegancia híve, öltözékei mindig csinosak, de általában szimpla alapdarabokból építi fel őket.

Számtalan alkalommal bebizonyította már, hogy a farmernadrágnak bizony jól áll a finom elegancia, csak nem mindegy, hogy milyen kombinációban kerül bele az összeállításba. A színésznő remek érzékkel variálja a szélesen szabott, bő szárú fazonokat, amelyeket pillanatok alatt nőies, sikkes viseletté formál.

 

Eva Longoria egyértelműen a farmer köré építette a szettet, nem akarta háttérbe szorítani a divatos tavaszi kulcsdarabot. Az összeállítás hétköznapi módon nőies és elegáns, ami leginkább az apró részleteknek köszönhető. A smart casual öltözködési stílus nem a formális elemekre épít, ugyanakkor elegáns stílusjegyekkel vegyíti az utcai divat elemeit.

A cipő és az öv árnyalata tökéletesen passzol egymáshoz. Ezzel az egyszerű trükkel könnyedén megteremthető a harmónia, ami visszafogottan ugyan, de szemmel láthatóan elegánsabbá teszi a megjelenést.

A színésznő két teljesen megegyező tónusú felsőrészt választott. Mivel a blúz és a blézer árnyalata között a legkevésbé sincs kontraszt, a test vonalát nem törik meg eltérő színek vagy vízszintes vonalak. Ez nem csupán az outfit alakformáló hatásának szempontjából előnyös és fontos, a letisztult, nőies összhatást is látványosan fokozza.

 

Az, hogy magassarkúval viselte a farmernadrágot, egyáltalán nem meglepő. Eva Longoria már hosszú évek óta igazi farmerrajongó, a csinos darabok stabil alapját képezik a ruhatárának, s rendszeresen dobja fel őket egy-egy elegánsabb magas sarkú cipővel vagy szandállal.

A farmer fazonja is rengeteget nyom a latban, ugyanis bő szárú és bő szárú fazon között is lehet jelentős különbség. Eva Longoria az egyenes szabású darabok mellett a finoman szélesedő, A vonalú nadrágokat részesíti előnyben, amelyekből sokkal egyszerűbb előcsalogatni a nőies, elegáns stílust.

A színekkel sem esett túlzásba, az összhatás mégsem unalmas vagy komor. A bézs és a drapp mindig tökéletes választás, ha az elegáns megjelenés a cél. Nem túlzó vagy harsány, mégis belevisz egy kis csavart az összeállításba. Az elmúlt időszakban egyébként is rendkívül divatossá vált, a tavaszi szezonban határozottan a pasztellárnyalatok tarolnak. A rendezett összkép a tökéletes színritmusnak köszönhető: a top és a blézer árnyalata, valamint az öv és a szandál pántjának a tónusa nem csupán összecseng, hanem teljesen megegyezik egymással.

Kiemelt kép és cikkfotók: Alexander Tamargo/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés