Eva Longoria elképesztően dögös a címlapfotón, a gengszterstílusból is kihozza a maximumot. Szépségén, nőiességén és kisugárzásán cseppet sem fog az idő.

hirdetés

Eva Longoria azon nők egyike, aki múlhatatlan vonzerővel bír, sőt, ahogy telik az idő, egyre magabiztosabb, a merészebb ruhadarabokat is kellő önbizalommal tudja viselni. A gyönyörű színésznő még egészen fiatalon vált ismertté a Született feleségek című sorozatnak köszönhetően, karrierje pedig azóta is szárnyal. Amellett, hogy tehetséges és attraktív, remek stílusával és elbűvölően vonzó kisugárzásával éppúgy felkelti az érdeklődést.

Ezúttal az InStyle Mexicónak állt modellt, és cseppet sem fogta vissza nőies energiáit a márciusi címlapon. A fotósorozat egyértelműen a határozott, magabiztos kiállásban megcsillanó csábító nőiességet igyekszik megmutatni, ehhez pedig valóban Eva Longoria bizonyul a legjobb alanynak.

Eva Longoria ultradögös a címlapfotón

Eva Longoria sokat dolgozik azon, hogy megőrizze csúcsformáját, ami számára nem csupán a megjelenését illeti, hanem az energikus hozzáállást, valamint az önfejlesztést éppúgy magában foglalja. A rendszeres testmozgás, az egészséges életmód valóban meglátszik a küllemén, ám ugyanúgy az önbizalmát is táplálja azáltal, hogy jól érzi magát a bőrében. Bár alakja sokat formálódott az évek során, 48 évesen bátran és magabiztosan mutatja meg magát egy igencsak népszerű lap fotóin.

A színésznő nem fél megmutatni, hogy elemében van, manapság például gyakran vállal merészebb fotókat, ahogyan most is tette. Ám ez a fajta sejtelmesség, játékos kacérság is azt tükrözi, hogy mennyire felszabadultan éli meg a nőiességét. Eva Longoria március 15-én tölti be a 49. életévét, de nem az süt róla, hogy a korán aggódna, erőt, elégedettséget és önazonosságot sugároz magából. Ezekkel a képekkel arra is felhívja a figyelmet, hogy az idő múlásával a nőiesség és a vonzerő nem múlik el, sőt! Minden életszakaszban meg lehet találni azokat a belső és külső erősségeket, amelyektől igazán nőnek érezheti magát valaki.

A fotózáson az aktuálisan menő gengszterstílust vették alapul, ami tökéletesen passzol a „Badass Woman Issue” tematikához. Bár Eva Longoriát valószínűleg kevesen tudják a fotósorozat témájával, avagy az úgynevezett kemény nővel azonosítani, a vagány mob wife stílus hihetetlenül jól áll neki. De hogy lehet az, hogy a színésznő nőies, sportos, vagány és dögös holmikban is ugyanúgy önazonos tud maradni? A belülről áradó nőiesség és energia adja a dögös kisugárzás lényegét. A ruhák stílusa csupán egy apró részlet a vonzerő hangsúlyozásában.

A stylistok zseniális repertoárral készültek a gengszterhangulatú fotózásra. Az oversize holmik és a fekete-fehér párosítások trendje óriási hangsúlyt kap a magazinban, miközben a maszkulin kétrészes szettekben rejlő nőiességre is határozottan felhívják a figyelmet. A mob wife stílus alaposan felrázza a megjelenést, fokozza a magabiztos kisugárzást, na meg természetesen a vonzerőt. Eva Longoria pedig remek választás volt a márciusi szám borítójára, tökéletesen tud azonosulni a feladattal.

Bár manapság sajnos nagyon ritka, hogy a közösségi médiában nyoma se legyen a negatív kommenteknek, Eva Longoria a menő, stílusos fotóival abszolút elérte, hogy pozitív üdvrivalgásban legyen gazdag a kommentszekció. A rajongók odáig vannak a színésznő lehengerlően nőies kisugárzásáért.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés