Finom stílusával Eva Longoria a nőies sikk megtestesítője, persze, ő sem mászkál mindig talpig elegáns szettekben, de még a szimpla farmernadrág lazaságából is képes előcsalogatni a lágy, feminin vonásokat. Apró trükkökkel éri el a lenyűgöző hatást, kicsit sem viszi túlzásba a dolgokat. A finom részletekre kiemelten figyel, amihez egy belülről áradó könnyed elegancia társul.

hirdetés

Eva Longoria tudja, mitől lesz sikkes egy farmernadrág

Az egyszerű farmernadrág igazi alapdarab, minden női ruhásszekrényben ott a helye. Az irodában, vagy lazább hétköznapokon, esetleg kirándulós hétvégéken éppúgy bevethető, jóformán bármilyen stílusú outfitbe belepasszol. Akár elegáns, akár sportos megjelenés a cél, a farmernadrág hangulata, megjelenése sokoldalúan alakítható.

Ám nem árt néhány divatpraktikával tisztában lenni ahhoz, hogy a kedvenc farmeredből előcsalogasd a maximumot. Csupán egyszerű apróságokra, finomhangolásra kell gondolni, amelyekkel elérheted, hogy mindenki utánad forduljon az utcán. Eva Longoria mesterien trükközik a szimpla nadrágokkal, a leglazább fazont is pillanatok alatt feldobja.

A blézer csodákra képes

A blézer sokoldalúságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Egy csinos karcsúsított, esetleg oversize darabbal bármilyen szettet könnyedén elegánsabbá és sikkesebbé tehetsz. Eva Longoria igencsak gyakran veti be ezt a trükköt, hanyag eleganciájához szuperül passzolnak a letisztult, egyszerű vonalvezetésű darabok. Nem kell túlgondolni a szetteket, a blézer egy szimpla póló vagy egyszínű blúz felett is remekül mutat. Edzőcipővel vagy magassarkúval egyaránt kombinálhatod a nadrágot, az összkép mindenképpen trendi és stílusos lesz.

 

Eva Longoria imádja összeboronálni a különböző stílusokat. Gyakran visel bakancsot, ami inkább vagány, ütős megjelenést kölcsönöz számára, ám ezekbe az outfitekbe is beleviszi kifinomult nőiességét. A farmernadrág-bakancs párosa mellett a blézer üdítően hat, ennek ellenére a farmernadrág marad a megjelenés fő vezérfonala.

Az öltözékéhez passzoló magassarkúval bármit nőiesebbé tesz a színésznő

Nem árulunk el nagy titkot, ha azt mondjuk, a magassarkú bizony-bizony csodákra képes. Eva Longoria imádja a letisztult, könnyed lábbeliket, a magas sarkú verziókkal sem szokott túlzásba esni. Rendszerint egyszínű, egyszerű darabokat választ, amelyek szuperül passzolnak a farmernadrág stílusához. Az összkép máris elegánsabb hatást kelt, ez a párosítás egy szép blúzzal kiegészítve irodai viseletként vagy a smart casual öltözék elveit követve kifejezetten stílusos és nőies eredményt garantál.

 

A színésznő nem csupán azért imádja a magas sarkú cipőket, mert némi kifinomultságot kölcsönöznek a megjelenésnek. Eva Longoria 157 centis termete kisebb az átlagos testmagasságnál, így igyekszik figyelni arra, hogy az általa viselt darabok nyújtsák az egyébként fantasztikus alakját. A magasabb sarokkialakítás hosszabbnak láttatja a lábakat, optikailag karcsúbbnak mutatja a sziluettet. A farmernadrág gyakorlatilag bármilyen fazonú és szabású lehet, az eredmény mindenképpen lenyűgöző lesz.

Az összhang sokat számít

Sokszor a legapróbb dolgokban rejlik a tökéletes megjelenés kulcsa. Eva Longoria nagyon figyel a részletekre, s noha nem kedveli a túltolt, mesterkélt és puccos összeállításokat, minden alkalommal kifogástalanul válogatja össze a kiegészítőket. Fontosnak tartja, hogy a színek harmonizáljanak, az eredmény valamiféle összhangot tükrözzön.

Az egyszerű farmer mellé nőies, elegáns kiegészítőket választ, amelyek remekül passzolnak egymáshoz mind stílusukban, mint pedig árnyalatukat tekintve. Ettől olyannyira átgondoltnak tűnik az összkép, hogy még az egyszerű nadrág is sikkesebb hatást kelt.

Kiemelt kép: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images/Marc Piasecki/GC Images/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés