A kortalan megjelenés és az elegáns smart casual stílus mintapéldája Carmen Lomana, aki ismert tévés személyiség, műsorvezető, és üzletasszony Spanyolországban. Ha valaki, hát ő 70 felett is zsigerből nőies!

hirdetés

Carmen Lomana elsősorban a hazájában híres, hiszen a korai kétezres évek óta számos spanyol tévéműsorban szerepelt már. Ám az Instagramnak köszönhetően, sokkal szélesebb körben vált ismertté a sikkes stílusa kapcsán, így ma már joggal nevezhető divatikonnak.

A 72 éves üzletasszony igazán sokoldalú személyiség: a madridi La Razón napilaban publikál, önsegítő könyveket ír, a tévé mellett a rádiózásban is kipróbálta magát, emellett pedig nagyon ért a divathoz. Ő az egyik legjobb példa rá, hogy a nőiesség nem hervad el, hetven felett is virágzik, ha szenvedély táplálja belülről.

Bár az arcán látszik, hogy valószínűleg átesett már egy-két szépészeti beavatkozáson, kortalan és csinos megjelenését nem kizárólag a simára vasalt arcának köszönheti. Kecses tartása, nőies kisugárzása, és attraktív külleme mellett, a divatos, elegáns öltözködése is hozzájárul ahhoz, hogy bőven letagadhatna a korából.

Nőies, elegáns stílus 70 felett: Carmen Lomana egy inspirációs aranybánya

Carmen divattippjeiből bármelyik korosztály bátran szemezgethet, hiszen nem pusztán divatos a spanyol hölgy, hanem kifinomult érzékkel bánik a színekkel és a fazonokkal. Feltűnő jelenség, de nem kihívó, és az öltözéke mindig összhangban áll a kisugárzásával.

Szereti a klasszikus, jól kombinálható darabokat, de az aktuális trendjegyeknek sem fordít hátat, például elképesztően sikkesen viseli a divatos puffos ujjú kreációkat.

A couture divat szerelmese, ennek ellenére a mindennapokban a kényelmes, hordható eleganciát részesíti előnyben.

A klasszikus fekete, fehér, és bézs tónusok mellett, a pink, a piros, a sárga, a zöld és a kék is gyakran felbukkan az öltözékeiben.

A mintákkal szintén jó barátságot ápol, például kiemelt figyelmet fordít a hatvanas évek pöttyös, kockás és cikkcakkos anyagainak, de a hetvenes évek paisley mintázatát sem veti meg.

A blézerek, a kosztümök, a nőies ruhák és blúzok mellett, a farmer éppúgy helyet kap a ruhatárában.

Karcsú vonalait a magas derekú nadrágok és szoknyák adják ki igazán.

Kiemelt képek: Europa Press Entertainment, Carlos Alvarez/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés