Bár a semleges neutrális színek biztonsággal és egyszerűen variálhatók az öltözködésben, néha megéri merésznek lenni, és kicsit változtatni a megjelenésen, hiszen nem csupán stílusújító hatással bír egy aprócska módosítás, de a hangulatra is jelentős hatása van. Egy színes blézer zseniálisan passzol a tavaszhoz, feldobja a kedvet, ráadásul idén roppant divatos darabnak számít.

hirdetés

Nem csupán az aktuális trendeket érdemes szem előtt tartani, az évszakok változása legalább annyira befolyásolhatja az öltözködést. Bár sokan nem törődnek azzal, hogy a szettek árnyalatát az időjáráshoz igazítsák, ez az apró részlet elképesztően fel tudja dobni a megjelenést. Olykor a snassz összeállítások máris trendinek és sikkesnek hatnak, ha blézerrel párosulnak. Különösen igaz ez akkor, ha a választott felsőrész valamilyen ütős színben pompázik.

 

A színes blézer a tavaszi szezon ütőkártyája

Ahogy már tavaly is, idén ugyancsak elképesztően divatosak a púderes, lágy tónusok. Bármilyen színről legyen szó, a visszafogott, pasztelles verziója garantáltan ütőssé teszi a tavaszi szetteket. Ezeket a könnyed árnyalatokat élénk és semleges színekkel egyaránt kombinálhatod, az eredmény cseppet sem hat majd túlzóan, inkább nőiesség és letisztult hatás felé billen a mérleg.

 

A púderárnyalatokkal nem árt vigyázni, mert könnyedén sápaszthatják a bőrtónust. Sokszor egyetlen hajszálon múlik, hogy a blézer színe előnyös, vagy inkább előnytelen kategóriába tartozik. Érdemes utánajárni, hogy inkább a hidegebb vagy melegebb árnyalatok passzolnak jobban a bőr és a haj színéhez.

Az élénk tónusok merész vállalkozásnak tűnhetnek, ám néha megéri a kockázatot egy kis stílusváltás. Hihetetlenül feldobják a megjelenést, hiába keltenek feltűnést, cseppet sem eredményeznek túlzó vagy mesterkélt külsőt. A tavaszi hangulatba simán belefér a vibráló, harsány öltözködés.

 

A szín, amivel garantáltan nem lehet mellényúlni idén, az a lila. Legyen szó élénk vagy könnyed, púderes tónusról, ebben az évben garantáltan ez a nyerő. Monokróm szettek mellett különösen jól mutat, így az összhatás nem lesz unalmas, miközben azon sem kell gondolkodni, hogy milyen árnyalat passzol leginkább a különleges lilához.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés