Egyes nyári divatszínek annyira üdítően mutatnak, hogy a sikkes megjelenés mellett még fiatalító hatással is rendelkeznek. A pink és a zöld szokatlan keveréke csodálatos szetteket alkot minden korosztály számára.

hirdetés

Vannak színpárok, amik csak ritkán kerülnek bele egy-egy szettbe, és a legtöbben még önmagukban sem viselik ezeket az árnyalatokat. Ám a legszebb kombinációk időnként a legváratlanabb párosításokból születnek, így van ez a pink és a zöld esetében is.

Vidám nyári divatszínek minden korosztálynak

A zöld frissességet, nyugalmat, a rózsaszín pedig nőiességet, játékosságot kölcsönöz a megjelenésnek. Az intenzívebb színek a fülledt, nyárias napokon elképesztően bulis, vidám hangulatot keltenek. Akár egy rendezvényen, vagy egy szimpla esti séta során is jól mutatnak.

Ha kissé visszafogottabb módon próbálnád ki a párosítást, akkor egy táskával finoman csepegtetheted a vidám árnyalatokat az összeállításokba.

Helen Mirren egy gyönyörű, rendkívül bohém változatát alkalmazta ennek a színpárnak. Az élénk fűzöld és a könnyed pink nagyon jól kiegészítették, erősítették egymást. A virágminta pedig csak hab a tortán!

 

Ez a színpáros minden megjelenést üdévé varázsol, ötven felett is megéri viselni, hiszen szinte megfiatalítja a küllemet.

Habár a rózsaszín világosabb, lágyabb változatai már gyakrabban jelennek meg a ruhatárban, a zöld púderes árnyalatával párosítva teljesen más dimenzióba kerül.

A színes zakók vagy magassarkúk nagyban segíthetnek, hogy elegáns hangulata legyen az összeállításnak. Időnként viszont akár egy aprócska kiegészítő is elég, ami lehet egy napszemüveg is.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.

Képek a cikkben: Samir Hussein/WireImage, Mike Marsland/WireImage / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés