A nyári melegben olykor nem könnyű szellősen, lezseren, mégis csinosan és ízlésesen öltözni. A tapadós anyagok és fazonok nem túl célszerűek, hiszen kényelmetlenek a hőségben, illetve az izzadság is könnyebben átüthet rajtuk, ha túlságosan gúzsba kötik a testet. A színek megválasztásával is fokozhatod sikkes összhatást, ráadásul a kényelmedet éppúgy biztosíthatod. A bézs és a fehér párosa friss, üde és nőies megjelenést biztosít, így a nyári szett tökéletes alapja lehet. Ezzel a fazon- és színkombinációval nem lőhetsz túl a célon!

hirdetés

A bézs nadrág már évek óta kering a divatban, és évszaktól függetlenül egyre többször kerül elő. Természetesen az idei divatból sem maradhat ki, hosszú és rövid verzióban egyaránt megjelenik. Sok nyári szett alapja lehet, mivel roppant könnyű kombinálni, szinte bármivel összeboronálható.

Elegáns, sportos darabokkal úgyszintén jól mutat, ebben az esetben a kiegészítőkkel érdemes trükközni. Ha tartózkodnál a harsányságtól, a bézs és a fehér könnyed párosára bármikor támaszkodhatsz. Az alábbi fazonok pedig szellősek ugyan, mégis finoman nőiesek.

Bézs nadrággal lesz sikkes a nyári szett

A szett alapja a bézs bermuda, ami lehet egyenes szabású, vagy esetleg egy kicsit bővebb. A derékban karcsúsított verziók kifejezetten praktikusak, az A vonalú szabásnak köszönhetően pedig optikailag vékonyabbnak mutatják a sziluettet, és nyújtják az alakot. Még különlegesebb lesz a megjelenés, ha a nadrág kialakítása egy kicsit izgalmasabb, például pié vagy ráncolás díszíti.

Bár a bézs nadrág mindennel jól néz ki, fehérrel párosítva különösen jól mutat. Már az egyszerű szabású fehér ing is megteszi, ám a hangulatodtól, stílusodtól függően kombinálhatod fodros megoldásokkal, vagy puffos ujjú darabokkal.

A nyári melegben nem kell túlbonyolítani a dolgokat, ezért magassarkú helyett válassz edzőcipőt vagy lapos talpú szandált, esetleg papucsot. Ezekkel remekül megkoronázhatod a szettet.

 

Kiemelt kép: Christian Vierig / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés