Julia Roberts öltözködéséből megéri ihletet meríteni, hiszen a színésznő megjelenése mindig kifogástalan. Vannak kedvenc stílustükkjei, melyek visszatérő elemei az öltözködésének. Ilyen például a nadrágkosztüm, melyet számos formában elsütött már.

hirdetés

A nőies nadrágkosztüm sosem megy ki a divatból, jól tudja ezt Julia Roberts is, aki már minden formában kipróbálta. Viselte blúzzal, nyitott zakóval, választott már fehér és fekete darabot is. Évtizedek óta a ruhatára részét képezik a jól szabott szettek. Bár rengeteg verzió közül választhat, az egyik nagy kedvence mégis az, amikor öltönyként viseli.

Az androgün stílus nem újdonság, Diane Keaton a hetvenes években készült Annie Hallban sütötte el a nadrágkosztümöt öltönymellénnyel és nyakkendővel kombinálva. A film emiatt divat szempontjából is érdekes, hiszen a maszkulin hatású fazonok trendje most újra fellángolt. A színésznőt azóta számos alkalommal láthattuk már hasonló, férfias stílusú összeállításban.

Julia Roberts stílustükkjét könnyű ellesni: a nadrágkosztüm nagy kedvence

Julia Roberts szintén kipróbálta a trendet, ő 1990-ben a Golden Globe-gálán viselt egy kissé túlméretezett öltönyt. Az összhatás elképesztően vagány, modern lett. Azóta rengetegen inspirálódtak már a színésznő összeállításából.

 

Annyira megtetszett neki ez az irányzat, hogy máig nem engedte el teljesen a maszkulin stílust, pár éve fekete inggel kiegészítve viselt egy igazán férfias szabású blézert. A fazon remekül passzolt az 54 éves színésznő határozott, erős személyiségéhez, ám a nőiesebb, finomabb vonal is megjelent az összeállításában. Ez az ingen felbukkanó fodroknak köszönhető.

 

A Szex és New York öltöztetőit szintén megihlette az öltönydivat, a Sarah Jessica Parker által alakított karakter, Carrie az első filmben egy fehér nadrágot viselt, öltönymellénnyel, inggel és nyakkendővel kiegészítve.

 

Az És egyszer csak… című sorozatból sem maradhatott ki a klasszikus kombináció, a mellény maradt, csupán egy zakóval egészült ki.

Bella Hadid szintén elsütötte ezt a ziccert, ő Julia Roberts összeállításából csent el pár praktikát. Maradt a sötét nadrágkosztümnél, ám a zakót mellényre cserélte. Az ing és a nyakkendő természetesen nem hiányozhatott, külön izgalmas a fémes öv a derekán.

 

Kiemelt kép: Darlene Hammond, Kevin Winter / Getty Images. 

Képek a cikkben: Bettmann, Hadout, Darlene Hammond, Kevin Winter, James Devaney, Brian Ach, Marc Piasecki / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés