A francia nők esetében szinte egyértelmű, hogy a stílus és az elegancia belülről fakad, hiszen a hölgyek nyáron sem viselnek túlságosan sokat mutató darabokat. A meleg ellenére megmaradnak a visszafogott fazonoknál, lenge anyagoknál és az egyszerűségnél. Az általuk kedvelt ruhadarabok bárki ruhatárába könnyedén bekerülhetnek.

hirdetés

A francia stílus az utóbbi időben a divat egyik kedvenc mikroirányzata lett, így nem csoda, hogy nyáron sem maradhatnak el a jól ismert darabok. A trend elsajátítása igazán egyszerű, hiszen csak alaposan meg kell nézni, hogy mely kreációkért rajonganak a francia hölgyek. Imádják a minimalizmust, az egyszerű színeket, letisztult szabásvonalakat. Az időtálló holmik jól kombinálhatók, egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhatnak, akár éveken keresztül megállják a helyüket hétköznapi szettek részeként.

Ilyen a francia stílus nyáron: ezek a darabok a nők kedvencei

A francia stílus főként ezekre a klasszikus alapdarabokra épül a nyári szezonban. A francia nők kedvelik az eleganciát, ám a kényelem úgyszintén kiemelten fontos számukra. A meleg hónapokban szívesen viselnek lenge ruhákat, lenvászon ruhadarabokat és kényelmes cipőket. Az efféle kreációkat könnyedén beillesztheted a ruhatáradba.

Mintás nyári ruha

A francia nők szeretik az egyszerű darabokat, így az egészruhák remekül passzolnak a stílusukhoz. Nyáron főként a mintás kreációk kerülnek elő, ezek leginkább midi formában hódítanak. Egy gombos, puffos ujjú darabbal biztosan nem hibázhatsz.

Fehér blúz

A fehér blúz a nyári öltözködés egyik legjobban kihasználható eleme. Lehet puffos, fűzős, csipkés, vagy éppen fodros. A lényeg, hogy legyen rajta valami izgalmas apró részlet, ami még egy farmert vagy lenvászon nadrágot is fel tud dobni.

Szalmatalpú cipő

Nincs nyár szalmatalpú cipő nélkül, nem véletlen, hogy rengeteg nő, köztük még Katalin hercegné is rajong a fazonért. Igazi nyaralós darab, ami a tengerparton és a városban egyaránt megállja a helyét. Bármilyen stílusú kreációval párosíthatod.

Egyenes szárú nadrág

Az egyenes szárú nadrág eleganciát, visszafogottságot sugall. A vékonyka anyagú darabok nyáron is megjelennek a francia nők ruhatárában, ebből érdemes bézs vagy fehér darabot választani.

Miniszoknya

A francia nők kedvelik a rövid szoknyákat, így a sikkes minit még nem selejtezték le a hölgyek. A bájos darabok remekül mutatnak lapos talpú cipőkkel és alacsonyabb magassarkúkkal.

Fonott táska

A szalma- vagy raffiatáskák évek óta keringenek a divatban. A francia nők rajonganak a nyári darabért, így többféle fazonban felbukkan az aktuális trendek között. Legyen a mérete nagy vagy kicsi, szívesen viselik egészruhával, elegáns nadrággal vagy farmerral.

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés