Sokak szerint az elegáns megjelenés alapköve a szoknya, holott a kifinomult nőiesség nem feltétlenül magán a ruhadarabon múlik, a stílus, az anyag és a kisugárzás sokkal inkább hozzájárul a lenyűgöző összképhez. A híres nők általában stylist segítségével öltöznek fel, és olykor simán nadrágra cserélik a kisestélyit. Noha nem feltétlenül farmeralsóra kell gondolni, a megfelelő kombinációban egy csinos nadrág éppúgy ízléses és sikkes külsőt eredményez.

hirdetés

Ezek a híres nők nadrágban léptek a vörös szőnyegre

A nőiességet nem csak a koktélruha vagy a hosszú estélyi támogathatja egy elegáns eseményen, az alábbi hírességek jól példázzák ezt. Vannak, akik rendszeresen nadrágban jelennek meg a vörös szőnyegen, ahol bizony-bizony elvárás a divatos, lenyűgözően kifinomult megjelenés. Csupán az a lényeg, hogy mivel párosul az adott nadrág, de az anyaga és a fazonja éppúgy rengeteget nyom a latban.

Összegyűjtöttük a legsikkesebb vörös szőnyeges összeállításokat, amelyek nem a hatalmas estélyi miatt lehengerlők, egy szimpla nadrág segítségével érik el a várt hatást.

 

Julia Roberts igazi nadrágos típus

Vannak nők, akik inkább a szoknyát preferálják, míg mások szinte kivétel nélkül minden egyes nap nadrágban indulnak el otthonról. Julia Roberts az egyszerűség híve, stylistjával rendszeresen letisztult, mégis nőies outfitet állítanak össze.

Gyakran visel nadrágot a vörös szőnyegen is, azonban arra minden alkalommal figyel, hogy az összhatás kellően nőies és kifinomult legyen. Általában sikkes, mutatós kiegészítőkkel vagy egy egyedi fazonnal bolondítják meg az eredményt. Nem ritka, hogy uszállyal varrják meg a szimpla nadrágot, ettől roppant különleges hatást kelt az outfit.

 

Egy finom kis lábvillantás máris szexivé és vonzóvá teszi a vörös szőnyeges külsőt, Julia Roberts pedig nadrágban is tökéletesen hozza a sejtelmesen nőies megjelenést. Nem feltétlenül kell szoknya ahhoz, hogy valaki igazán elegáns és kifinomult legyen, csupán a ruhadarabok ízléses párosításán múlik minden. Bár első blikkre furcsának tűnhet, hogy egy híres nő rövidnadrágban jelenjen meg egy nívós eseményen, a csodás színésznő szettjét elnézve cseppet sem kelt slampos hatást az összkép.

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

Kép a cikkben: Taylor Hill/FilmMagic/Theo Wargo/Getty Images for STARZ/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés