A fehér edzőcipő igazi aduász a tavaszi ruhatárban, nem véletlen, hogy ekkora divat ebben a szezonban a letisztult, egyszerű lábbeli. Noha alapvetően sportos fazon, mégis bármilyen stílusú szett részeként megállja a helyét, rendkívül sokoldalú és irtó egyszerűen kombinálható. Sokkal több lehetőség rejlik ebben a szimpla darabban, mint azt a legtöbben első blikkre gondolják.

hirdetés

Bár a sportcipőket a legtöbben lezser szettekkel párosítják, a mai modern divat simán megengedő, ami a stílusmixeket illeti. Ráadásul néhány évvel ezelőtt azért jöttek létre a sneakerek, hogy átmenetet képezzenek a kifejezetten sportolásra alkalmas, valamint az utcai, sportos stílusú lábbelik között. A sportos elegancia klasszikus stílus, az utóbbi időben pedig jóval nagyobb figyelmet kap a korábbiaknál.

Ma már nem kirívó, hogy egy elegáns, nőies összeállításban egyszerű edzőcipő szerepeljen kiegészítőként. A letisztult fehér sneaker előnye, hogy egyetlen cipővel akár több szett is letudható. Ráadásul az egyszerű fazonok nem feltétlenül slamposak, eleve arra tervezték őket, hogy sokoldalúan lavírozhassanak a különféle trendek és stílusok között.  Az edzőcipő többek között irtó kényelmes viselet a hosszú, fárasztó munkanapokon, és változékony időben is ideális darabnak bizonyul.

Az, hogy egy lazább lábbeli kerül bele a kifinomult szettbe, nem egyenlő azzal, hogy a megjelenés slampos vagy hanyag hatást kelt. A fehér edzőcipő már csak színéből adódóan könnyed és csinos, a nőies ruhadarabok mellett tökéletes kiegészítőként szolgál. Persze a sikkes eredményhez nem árt figyelni néhány részletre, sokszor egy hajszálon múlik, hogy elragadóan csinos vagy laza benyomást kelt az összeállítás.

 

Az idei tavaszi divat aduásza a fehér edzőcipő, szuper nőies lehet, ha jól kombinálod

A nőies színek ellensúlyozzák a sportos hatást

A fehér edzőcipő visszafogott és egyszerű, mondhatni, inkább a semleges vonalon mozog. Akár egy szimpla farmernadrág mellett is nőiessé alakul, ha sikkes, üdítő színekben pompázik a szett. A rózsaszínes, lilás árnyalatokkal nem lehet mellényúlni, igazi tavaszi tónusok, így garantáltan vonzó megjelenést kölcsönöz ez a kombináció.

 

Szoknyával máris kifinomultabbnak hat az összkép

Még ha furcsának is tűnik, már hosszú ideje hatalmas divat a szoknya-sportcipő párosítás. Az egyszerű, rohanós hétköznapokon sokkal kényelmesebb viselet egy laza lábbeli, ami ráadásul kicsit sem rontja le a nőies ruhadarab kifinomult hatását. A fehér verziót bármilyen szettbe pillanatok alatt bele lehet illeszteni, hiszen minden tónussal remekül harmonizál.

 

Letisztultan extrém nőies és sikkes

Az igazán elegáns, ízléses megjelenés kulcsa a letisztultság. Ezt egészen egyszerűen el lehet érni egy fehér edzőcipő segítségével, csupán hasonlóan halovány tónusú darabokkal kell párosítani a lábbelit. A monokróm szettek egyébként is irtó sikkesek manapság, a tavaszi hangulathoz pedig hihetetlenül passzol egy ilyen visszafogott, könnyed összeállítás.

 

A klasszikus fekete-fehér kombináció mindig nyerő

A fekete-fehér szettek már rég kiléptek az ünneplős összeállítások skatulyájából. Sokkal inkább eleganciát, kifinomult stílusérzéket sugallnak ezek a szettek. Szinte mindenkinek lapul a szekrényében egy fekete nadrág és blézer, ehhez pedig csupán egy fehér edzőcipő és blúz szükséges, máris roppant sikkes és nőies lesz az eredmény.

 

Egy csinos ing vagy blúz sokat finomít rajta

Az egyszerű farmernadrág-sportcipő párosítás pillanatok alatt nőiessé varázsolható egy csinos blúz segítségével. Egy szimpla ing is elegendő ahhoz, hogy az alapvetően sportos megjelenés kifinomultabbá váljon. Így a kényelem vonzó külsővel párosul, ami valóságos önbizalomdömping, hiszen nincs is annál jobb, mint amikor valaki jól érzi magát az általa viselt szerelésben, miközben tudja, hihetetlenül sikkes összeállításban indult el otthonról.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés