Ezek a szimpla őszi alapdarabok bőven elegendők a sikkes, stílusos megjelenéshez. A blogger az internetről gyűjt inspirációt, nem költ méregdrága holmikra, mégis tökéletesen lemásolja a menő, divatos összeállításokat. Rendszerint bebizonyítja, hogy a stílus egyáltalán nem pénz kérdése.

hirdetés

Bár sokan úgy gondolják, hogy a sikkes összeállításokhoz bizony minden esetben a pénztárca mélyére kell nyúlni, a stílus egyáltalán nem pénz kérdése. A csinos divatblogger, Christin bebizonyítja, hogy az interneten látható szettek egyszerű alapdarabok segítségével is összeállíthatók. Nem költ méregdrága luxustermékekre, és nem vásárol a legnagyobb márkáktól, szimpla kulcsdarabokat kombinál, mégis tökéletesen lemásolja a sztárok, illetve Insta-bloggerek szettjeit.

Tény, hogy az interneten látható összeállítások általában ismert márkák darabjaiból épülnek fel, ám ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek Gucci, Chanel vagy Louis Vuitton holmikban kellene szaladgálnia. A legtöbb fazon abszolút megtalálható az üzletek kínálatában elérhető áron is, persze ebben az esetben az anyag minősége, a varrás részletessége határozottan gyengébb. Bár le kell mondani a luxusról, a szettek éppen olyan csinosak, divatosak és stílusosak lesznek, mintha a luxusmárkák cuccaiba burkolózna az ember.

Mivel a nagy márkák diktálják és formálják a divatot, egyáltalán nem meglepő, hogy a fast fashion üzletekben a kifutón és a legújabb kollekcióban látható darabokra épül a repertoár. A minőség silányabb ugyan, de ebben az esetben nem kell olyan mélyen a zsebbe nyúlni egy stílusos szett összeállításához. Ezt használja ki a divatos blogger is az őszi outfitek kialakításakor. Az internetről gyűjt inspirációt, majd szimpla alapdarabokból állítja össze ugyanazokat a szetteket. A negyven feletti nők csoportját szólítja meg stílusával, tippjeivel pedig bárki felturbózhatja az alapruhatárát.

Őszi alapdarabok sikkesen, stílusosan

Christin szerint nincsenek olyan ruhadarabok, amelyek negyven év felett tiltólistásak lennének, sőt! Bátran merít inspirációt a fiatal, huszonéves korosztály divatposztjaiból, s gyakorlatilag egy az egyben lemásolja a szettjeiket. Az egyszerű alapdarabok határozottan jól mutatnak, igazi klasszikusok, amelyek kortól függetlenül garantálják a stílusos megjelenést.

A divatfotókon látható összeállítások első blikkre bonyolultnak tűnhetnek, azonban általában olyan egyszerű alapdarabokból állnak, amelyek jóformán bármelyik üzlet kínálatában megtalálhatók. Az összkép csak a kifinomult harmónia miatt megtévesztő, de a jól kombinálható őszi kulcsholmik segítségével egy pillanat alatt felépülhet a sikkes, stílusos alapruhatár, amelynek utána már csak a kreativitás szab határt. Elegendő csupán pár ruhát beszerezni, ha jól passzolnak egymáshoz, számos különböző szettet állíthatsz össze belőlük.

Ebben a videóban például azt mutatja meg, hogy ugyanaz a szürke kardigán hogyan viselhető az egyre hűvösödő őszi szezonban változatosan, sikkesen.

A szezon egyik kedvencét, a hosszú pliszírozott szoknyát is elképesztően izgalmasan variálja. Minden szettjében alapdarabokat kombinál, a vezérfonalat a szoknya adja, mégis eltérő stílusú és hangulatú összeállításokat kap eredményül.

A legtöbb szetthez olyan egyszerű darabokat választ, mint a fehér nadrág, a farmernadrág, a ballonkabát vagy a szimpla pulcsi. Egyáltalán nem gondolja túl az összeállításokat, az eredmény mégis tökéletes mása az interneten látható outfitnek.

Christin zseniálisan trükközik az aktuális divat adta lehetőségekkel, követi a trendeket, mégsem gondolja túl a ruhatárát. Így kell izgalmassá tenni egy egyszerű kapszulagardróbot! Elegendő csak néhány különlegesebb kiegészítő vagy mintás darab, s máris ezerféle variációt tudsz összeállítani az őszi kulcsholmik segítségével.

Kiemelt kép: cbstyled/Christin Bryant/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés