Egy csinos, nőies szabású blézer az őszi divat egyik alapeleme, az átmeneti szezonban számos lehetőséget rejt magában ez az egyszerű, ámde elegáns ruhadarab. Sokan hűvös időben kabát helyett viselik, miközben kifejezetten sikkessé és stílusossá varázsolja a lezserebb összeállításokat. Nem lehet vele hibázni, legyen szó a klasszikus feketéről, a kockásról vagy a színes verzióról, mindegyiket érdemes beültetni a hétköznapi outfitbe.

hirdetés

A sikkes blézer az őszi divat jolly jokere

Az átmeneti szezonban nem egyszerű úgy öltözködni, hogy mindennap sikkes és trendi legyen a megjelenés, és az összeállítás még az időjárási viszonyokhoz is igazodjon. Reggel már sokkal hűvösebb van, mint a nyári hónapokban, illetve estére éppúgy leesik a hőmérséklet, ám napközben a tűző napsütésben meg lehet sülni. Ilyenkor érdemes rétegesen öltözködni, amihez csupán egy csinos blézerre van szükség.

A legjobb, hogy a blézerek segítségével még a nyári, könnyedebb ruhák is viselhetők az ősz elején, nem kell rögtön a szekrény mélyére száműzni a kedvenc maxi darabokat. A hosszabb, illetve rövidebb fazonokkal egyaránt remekül mutatnak, de farmernadrág mellett szintén megállják a helyüket.

A galériában összegyűjtöttünk pár blézeres összeállítást, amelyek szuper választásnak bizonyulnak az átmeneti szezonban. A blézerek szinte bármilyen stílusú outfitbe beilleszthetők, így ízléstől függetlenül ott a helyük a jól felépített ruhatárban.

 

A szimpla farmert különlegessé varázsolja, azonban nem kell félni attól sem, hogy túlzottan kifinomulttá teszi a megjelenést. Ha valóban az elegancia és a nőiesség a cél, mindenképpen érdemes a sikkes, elegáns anyagú nadrágok között válogatni a szetthez. Amennyiben egy egyszerűbb, hétköznapi összeállításra van szükség, farmernadrággal lehet kombinálni a blézert.

Minden stílushoz passzol, ezt a remek tulajdonságát pedig érdemes kihasználni. Manapság egyébként is divat a különböző stíluselemek összeboronálása, ez a kettősség roppant egyedivé és különlegessé teszi a megjelenést. Ha a csinos zakó farmernadrággal, baseballsapkával és magas sarkú cipővel társul, kifejezetten sikkes lesz az összhatás.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images for Riani/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés