A kényelmes edzőcipő télen is bevethető alapdarab, noha a viselése megkíván némi trükköt ahhoz, hogy a szett kellően meleg és stílusos legyen. Nem csak lezser, laza kombinációkban mutat jól, a nőiesebb, elegáns vonalon mozgó összeállításokban éppúgy megállja a helyét. Bár a legnagyobb mínuszokban nem érdemes a sportcipőt választani, a sokoldalú lábbeli az enyhébb téli napokon remek opció.

hirdetés

Az edzőcipő viselése így a legsikkesebb télen

Az évszakokra jellemző időjárás nagyot változott az elmúlt évek során, ha lassacskán is, de a tél sokat enyhült a korábbi időszakokhoz képest. Ehhez a folyamathoz a divat is kénytelen volt alkalmazkodni, ezért van az, hogy az átmeneti és a téli cuccok gyakran keverednek egymással a szezonális kínálatban. Az edzőcipő is így kapott helyett a csizmák mellett, hiszen általában jó pár enyhe, szárazabb napot felvonultat a tél, amikor még simán előkerülhet a szekrényből.

Monokróm szettekben kifinomult

A letisztult, monokróm összeállítások már önmagukban rendkívüli stílusérzékről árulkodnak. Az egyszínű, könnyed szett részeként a sportcipő is megszelídül, a lezser lábbeli láthatóan finom alapdarabbá avanzsál. Manapság a bézs különböző árnyalatai, valamint a természetes, naturális tónusok hódítanak, melyek egy kis izgalmat és lágyságot visznek a téli öltözködésbe.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kép: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Elegáns kiegészítőkkel stílusos

Manapság hatalmas divat a különböző stílusú kiegészítők összeboronálása, amely egy egészen egyedi, ízléses eredményt ígér. A sportcipő mellett remekül mutatnak az elegáns, nőies kiegészítők. A téli szezonban az a legegyszerűbb, ha látványosabb darabokkal próbálkozol. A finom ékszereket a sapka, a kabát és a sál könnyedén eltakarhatják, így célszerű a táskával trükközni egy kicsit.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

A passzoló színek harmóniát teremtenek

Ez nem csupán a téli időszakban igaz, de tény, hogy a harmonizáló, összepasszoló színek vezérfonalként működnek, vagyis meghatározzák a jól megkomponált szett stílusos látványát. Érdemes a legapróbb részletekre is odafigyelni, mint például a sál, a sapka vagy a kesztyű árnyalata, ám ilyenkor egyértelműen a kabát az, ami ualja a megjelenést. Remekül mutat, ha az edzőcipőben visszaköszön a dzseki tónusa, így valóban letisztult, sikkes lesz az eredmény.

Képek: Streetstyleshooters/Getty Images.

 

Szövetkabáttal roppant nőies

A szövetkabát egy igazi csodadarab, ami bármilyen szettet képes nőiessé, elegánssá varázsolni. A könnyed vonalvezetésű, hosszú fazonok abszolút a kifinomult eleganciát tükrözik, ezek mellett még egy edzőcipő is visszafogott, stílusos kiegészítővé válik. A sportos lábbeli egészen más fényben tündököl egy szövetkabát kíséretében.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Melegítővel is sikkes

Ha már sportos a cipő, miért ne lehetne lezser a szett is? A kényelmes, laza ruhadarabok nem jelentik azt, hogy búcsút kellene inteni a nőiességnek, sőt, a stílus abszolút nem az aktuálisan viselt holmikon múlik, sokkal inkább az összkép az, ami meghatározó. Egy csinos, sikkes melegítőszettel és nőies vonalvezetésű kabáttal viselve az edzőcipő remekül feldobja a téli hétvégéket, egy nagyobb bevásárláshoz vagy kiránduláshoz abszolút remek választás ez a kombináció.

Képek: Edward Berthelot/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Cikkfotók: Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés