A Dolce & Gabbana nagyon különleges kollekciót tervezett a luxusdivatot forgalmazó platform, a Mytheresa számára. Bárki magára öltheti Portofino csodás látképét, a napfényes tengerpartot vagy a napernyők vidám csíkjait.

hirdetés

Stílusosan Portofino ikonikus főterén mutatták be a Dolce & Gabbana X Mytheresa exkluzív kollekcióját, amely Portofino néven fut. A május végén debütáló repertoár több szempontból is különleges. Ezeket a darabokat viselve olyan, mintha egy élő képeslap lenne az ember, mégis csodás színharmóniát és napfényes, vidám hangulatot teremtenek az elsőre kaotikusnak tűnő minták.

Ruhákon az olasz Riviéra: egyedi és izgalmas a Dolce & Gabbana és Mytheresa közös kollekciója

A bemutató helyszíne tulajdonképpen a közös kollekció főszereplője, hiszen a főtérről látható színes házak, a tenger azúrkék hullámai, a napfényben ragyogó kikötő hófehér hajói, a színpompás leanderek és napernyők mind felbukkannak a festői stílusú lenyomatokon, melyek a ruhákat díszítik.

 

Domenico Dolce and Stefano Gabbana érzelmileg is kötődik ehhez a településhez, Portofino egy olyan hely, ahol gondtalanul és felhőtlenül lehet eltölteni a nyarakat.

 

A „dolce vita” életérzést sűrítették bele egyetlen kollekcióba, melynek darabjai bárhol képesek megidézni az olasz Riviéra hangulatát. A nyüzsgő nagyvárosi utcaképbe éppúgy tengerparti hangulatot csempésznek, és szerte a világon terjesztik a derűs olasz nyarak történetét.

A Dolce & Gabbana klasszikus fazonjai is felbukkannak ebben a gyűjteményben, a balconette melltartótopok, az ötvenes-hatvanas éveket megidéző midiszoknyák, a nyakba köthető kendőtopok és a maxiruhák. A kiegészítők és a fürdőruhák szintén harmonizálnak a színes mintázatokkal, minden részlet összecseng, mint egy kirakós darabkái.

A fővonal kiegészítéseként egymáshoz passzoló anya-lánya vakációruhákkal úgyszintén előrukkolt a tervezőpáros, melyek romantikusan illeszkednek az olaszországi miliőbe.

Kizárólag a monacói székhellyel rendelkező, luxusmárkákat forgalmazó Mytheresa online shopban elérhetők a kollekció darabjai, melyek nemcsak színesek és elragadóan derűsek, hanem egyfajta önfeledt nyári életstílust közvetítenek.

Kiemelt képek: Robino Salvatore/Getty Images.

Képgaléria képei: Robino Salvatore/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés