Igazi régi klasszikusok és modern, izgalmas darabok. A 2023-as nyári trendek elképesztően változatossá és sikkessé teszik a megjelenést. Mutatjuk, mely darabok hódítanak a kánikulaszezonban.

hirdetés

A szezonváltás mindig elhozza a gardróbfrissítés idejét. Noha a tavaszi repertoárhoz képest általában nem sok minden változik, mégis akadnak olyan holmik, amelyek a nyári, meleg fuvallattal robbannak be igazán az utcai divat mezejére. Az idei év rendkívül bőkezű a stílusokat és a fazonokat tekintve. Adivat ismét régi klasszikusokat hozott vissza a modern, ütős darabok mellett. A 2023-as nyári trendek garantáltan nem okoznak csalódást!

A legnagyobb nyári trendek 2023-ban

Nyáron cseppet sem könnyű úgy felöltözni, hogy az ember ne süljön meg, de mindeközben kellően visszafogott, stílusos és nőies maradjon a megjelenése. Az idei változékony időjárás ráadásul cseppet sem kegyes, ami abszolút hatással van az aktuális kínálatra. A hosszabb szoknyák, a blézerek és a farmernadrágok éppen úgy hasítanak a divatban, mint a tavaszi időszakban. Nyár ide vagy oda, a hűvös reggeleken bizony még mindig fel kell öltözni, ám szerencsére a trendek között számtalan csinos, sikkes megoldásra lehet bukkanni.

A galériában összegyűjtöttük a 2023-as kánikulaszezon legmenőbb, legstílusosabb ruháit és kiegészítőit. Néhány kulcsdarabra nem sokan számítottak, igazi klasszikusok térnek vissza idén a repertoárba.

 

A farmercuccokkal 2023-ban nem lehet túlzásba esni. Legyen szó nadrágról vagy szoknyáról, az idei trendek között minden hódít, ami farmeranyagból készült. Egy csinos nyári blúz és sikkes szandál vagy magassarkú mellett még elegáns összképet is teremthetnek az egyébként lezserebb hatású darabok.

A két nagy klasszikus, ami most visszatér a nyári divatba nem más, mint a dögös kis csőtop és a szimpla fehér atléta. Erre nem sokan számítottak, noha a fehér pólók térhódítása után azért annyira nem meglepő, hogy az egyszerűbb, letisztultabb holmik is ott szerepelnek a népszerűségi lista élén. Szuperül kombinálhatók, laza és elegáns összeállításokban éppúgy megállják a helyüket.

A fejpánt szintén felbukkan a nagy visszatérők között, amivel tényleg fel lehet dobni az egyhangú szetteket. Egyszínű és mintás verzióban éppúgy trendi a retró hajdísz, a kilencvenes-, illetve kétezres évek legkedveltebb kiegészítője most modernebb, megújult formában tér vissza az utcai divatba.

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés