Az őszi farmerdivat most igazán sokrétű, hiszen rengeteg fazonváltozatot felvonultat. A nőiesség mellett a kényelem is hangsúlyt kap a szezonban, ami bővebb szabásokat vonz magával. Könnyebb lesz dönteni, ha tudod, hogy egyik-másik megoldás milyen testalkatra ajánlott.

hirdetés

Most aztán tényleg telítve van a kínálat lezser, szűk, és enyhén bővülő farmernadrágokkal, melyek közül mindenki megtalálhatja az alkatához és a stílusához passzoló darabokat.

Bár a test vonalát követő kialakításokat nem lehet kirobbantani a választékból, számos vetélytársuk akad a lazább mamafarmerek és baggy nadrágok között, melyek bővebb fazonnal rendelkeznek ugyan, de nem feltétlenül tolják el a testarányokat.

Farmerdivat testalkatra szabva

Míg korábban nehéz dolog volt olyan farmerra bukkanni, mely nem csak a magas, keskeny csípőjű kamaszlányokat szólította meg, az idei őszi repertoár valamivel több alternatívát tartogat. Igaz, a retró trend szülöttei gyakran rojtosak, szakadtak és márványosak, a nőies öltözékekbe jobban beilleszthető, sokoldalúan viselhető darabokból sincs hiány.

A lezser szabásoktól sem kell megijedni, mert nem mindegyikük szélesíti az idomokat. Vannak ugyan olyan verziók, melyek rövidítik a lábakat, illetve kitolnak a kis termetű, vastag lábú nőkkel, de az ellenkező hatás sem kizárt, ha megfelelő arányban vannak a karcsúsító részletek.

A klasszikus egyenes szárú, valamint az enyhén bővülő és a trapéz vonalú nadrágok úgyszintén bekerültek a kínálatba, melyek között a letisztult, rojt- és foltmentes kreációk is fellelhetőek. Az efféle megoldások előnye, hogy nőies szettben éppúgy jól működnek, mint sportos, esetleg vagány összeállításokban.

 

Kiemelt képek: Edward Berthelot, Isa Foltin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés