Őszre érdemes betárazni a jól rétegezhető, könnyedén kombinálható ruhadarabokból, a divatos kardigánok pedig abszolút eleget tesznek az átmeneti szezon elvárásainak. Nem csak csinosak, kifejezetten nőiesek és stílusosak is.

hirdetés

Csinos kardigánok őszre

Az őszi időszakban az egyetlen megoldás a réteges öltözködés lehet, ilyenkor ugyanis a hűvös reggeleket rendszerint melegebb órák váltják napközben, a napnak még bőven van ereje. Időközben a szélfújások azonban igencsak hideggé válhatnak, valószínűleg mindenki számára ismerős, hogy ősszel bizony állandóan fel-le kell venni a pulóvert, hogy az ember lánya komfortosan érezze magát.

A réteges öltözködés nem feltétlenül rombolja le a stílusos megjelenést és a nőiességet, sőt! Tény, hogy a rétegek halmozása előnytelenné formálhatja az alakot, azonban ez a megfelelő fazonokkal és ruhadarabokkal könnyedén kiküszöbölhető. A csinos kardigánok például rendkívül praktikus viseletnek számítanak ősszel, az már csak hab a tortán, hogy kifejezetten nőiesek és stílusosak is.

Manapság egyre divatosabbá váltak, a francia nők igazi kulcsdarabként tekintenek rájuk. Ha már most unod a szimpla kötött pulcsikat, vagy egy kis finom eleganciát csempésznél a megjelenésedbe, érdemes szétnézned az aktuális kínálatban. A galériában árakkal, lelőhelyekkel mutatjuk a legsikkesebb darabokat.

 

A kardigánok esetében általában kifejezetten előnyös a szabás, már csak a függőleges, jól látható gombsor miatt is. A gombok hosszanti vonala szépen nyújtja a felsőtestet, egy visszafogott függőleges vonalat képeznek, így optikailag kissé átverik a tekintetet. A V kivágású darabok esetében ez a hatás még inkább fokozódik. A buggyos ujjak, a kötésminta, valamint a passzos derékvonal szintén elősegítheti, hogy az adott darab ne szélesítse, hanem sokkal inkább előnyössé formálja az alakot.

Érdemes letisztult, klasszikus darabokat választani, persze a fehér, fekete és bézs opciók mellett nem árthat beszerezni egy-egy élénkebb darabot sem. A letisztult verziók könnyedén kombinálhatók, minden szettbe egy kis eleganciát csempésznek, teljesen mindegy, hogy mivel viseled őket. A színes kardigánok egy kis vidámságot és pezsgést visznek a hétköznapi megjelenésbe, amiről, borús idő ide vagy oda, semmiképp nem érdemes lemondani.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés