A bőrhatású ruhák nem csak vagány szettekben mutatnak jól. Egy kis trükközéssel könnyedén előcsalogathatod belőlük a finom nőiességet, csupán néhány apróságra kell figyelni, és egy pillanat alatt stílusossá válnak a hétköznapi összeállítások.

hirdetés

Bőrhatású ruhák sikkesen, nőiesen

Amikor előkerül a szekrényből egy bőrnadrág vagy bőrdzseki, a többség kapásból egy vagány, ütős szett részeként tudja elképzelni a menő őszi darabokat. A bőrhatású holmik azonban rendkívül sokoldalúak, akár nőies, sőt, elegáns összeállításokban is megállják a helyüket. Tény, hogy egy kis merészséget visznek az öltözékbe, ám finomabb variációkban csupán izgalmassá teszik a mindennapi megjelenést, miközben a bennük rejlő nőiesség abszolút előcsalogatható némi trükközéssel.

Az őszi szezonban elképesztően népszerűek a különböző bőrhatású cuccok. Egyrészt roppant praktikusak, hiszen a hűvösebb napokon már nem fő bele az ember lánya a vastag darabokba, miközben a hideg ellen is óvnak, ráadásul a megfelelő fazonok még kifejezetten kényelmesek is. Másrészt tökéletesen passzolnak az őszi időszak hangulatához, egy kicsit izgalmasabbá teszik a hétköznapi szetteket. Az összhatásban van valami megmagyarázhatatlan sikk és stílusosság, amikor egy-egy bőrhatású ruhadarab kerül az összeállításba.

A galériában mutatunk néhány inspiráló szettet, amelyekben határozottan a bőrhatású ruháké a főszerep. Ezek az összeállítások kifejezetten nőies vonalon mozognak, és csak néhány apró trükk kell ahhoz, hogy a vagány cuccok egy szempillantás alatt finomabb formát öltsenek.

 

Manapság a bőrhatású holmik nem merülnek ki a dzsekikben és a nadrágokban. Egyre népszerűbbek a csinos bőrszoknyák, amelyeket akár az irodába is simán fel lehet venni egy elegáns blézerrel, blúzzal és ékszerekkel kiegészítve. A korábban vagánynak titulált darabok abszolút beleférnek a finomabb szettekbe is.

Azon túl, hogy gyakorlatilag bármilyen stílusban megállják a helyüket, az elmúlt időszakban más változásokon is átestek a különböző bőrhatású holmik. Régebben leginkább a vagány, ütős fekete darabok taroltak az utcai divatban, manapság azonban sokkal szélesebb és izgalmasabb lett a paletta. A pinktől kezdve a piroson át egészen a barnáig bármilyen árnyalatban beszerezheted a legsikkesebb bőrcuccokat. A különböző színekkel még izgalmasabbá tehető a megjelenés, ráadásul így sokkal több lehetőséged van a finom monokróm szettek összeállítására is.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés