Egy bőrhatású nadrág remek alapdarabja lehet a változatos, izgalmas ruhatárnak. Több nőiesség és sikk rejlik benne, mint gondolnád!

hirdetés

Bőrhatású nadrág változatosan

Egy bőrhatású nadrág elképesztően izgalmassá és különlegessé teszi a megjelenést, ráadásul rengeteg lehetőséget rejt magában. Stílustól függetlenül megállja a helyét a hétköznapi szettekben, egyszerre kényelmes és divatos. Akár lezser sportcipővel, akár magassarkúval kombinálva remekül mutat, a lenyűgöző összképnek csak a kreativitás, na és természetesen a rendelkezésre álló ruhatár szab határt.

A videóban a blogger megmutatja, hogy hány különböző összeállításba fér bele ugyanaz a széles szárú, bőrhatású alsó. Több stílust is megmutat a repertoárból, ezek között mindenki megtalálhatja azt, ami leginkább passzol a személyiségéhez és egyéni ízlésvilágához.

 

Ha lazább fazonú cipővel kombinálod, a bőrhatású nadrág vagányabb, lezserebb összképet eredményez. Ilyenkor célszerű egy blézerrel megbolondítani a hétköznapi szettet, ugyanis a nőies darab egy kis finom eleganciát csempész a megjelenésbe. A különböző stílusok összeboronálása elképesztően trendi manapság, kiforrott ízlésről és stílusérzékről árulkodik. A lényeg, hogy színekben passzoljanak az egyes darabok, így lesz igazán nőies és sikkes az outfit.

Noha alapvetően egy vagány, markáns és ütős darabról van szó, a bőrhatású alsó elegáns és finom kisugárzást is eredményezhet. Magas sarkú cipővel vagy csizmával, valamint egy gyönyörű blúzzal kombinálva nívósabb, fontosabb eseményeken is megállja a helyét.

Nem feltétlenül kell a tapadós verziót választani. Sokan kifejezetten ódzkodnak a bőrhatású holmiktól, mert úgy gondolják, hogy rátapadnak, ráfeszülnek a bőrre, ráadásul mivel rugalmatlanok, teljesen lerombolják a komfortérzetet is. A megfelelő szűken szabott nadrágok nem lesznek kényelmetlenek, de ha valaki teljesen elzárkózna tőlük, még mindig van lehetősége feldobni a hétköznapi szetteket egy bőrhatású darabbal. A széles szárú, mamafazonú vagy A vonalban futó alsók legalább annyira sikkesek és nőiesek, mint feszülős társaik.

Az efféle szabással rendelkező nadrágoknál arra kell figyelni, hogy a karcsú derékvonal hangsúlyossá váljon, máskülönben könnyedén szélesíthetik a csinos, nőies alakot. Ezt legegyszerűbb egy övvel megoldani, de az is sokat segít, ha magas derekú fazont választ az ember lánya.

Kiemelt kép: Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés