A bőrhatású ruhadarabok, különösen a dzsekik, mindig is a divat részét képezték, annak ellenére, hogy leginkább a vagány és lezser rockkultúrához álltak közel. Szerencsére tavasszal egy egészen új szemszögből mutatkoznak be, de a dzseki helyett, most a nadrágok kerülnek a középpontba.

A bőrhatású nadrág sokoldalú és sikkes

Elsőként fazon tekintetében újítottak be a bőrhatású nadrágok, ugyanis a szűk, feszülős darabok helyett a bővebb, laza nadrágok uralják a terepet. Nagyon divatos a magas, húzott derekú szabás, de a jó idő közeledtével a cropp szárú darabok is hódítani fognak.

És, ha eddig azt hitted a bőrnadrág csak fekete lehet, van egy jó hírünk: idén a khaki, a barna és a pasztellszínek is érvényre jutnak, amikkel garantáltan nem lesz komor a szetted. Amilyen egyoldalúnak hittük a bőrnadrágot, olyan sokoldalúan viselhető, és a vagány hatás mellett a nőies és szexi jelzők is ráillenek már.

A fekete-fehér időtlen páros, amik együtt elképesztő eleganciát sugároznak.

A fekete mellett most barna színben is divatos a bőrhatású nadrág, ami nagyon jól párosítható letisztult földszínekkel.

A szűk szabású nadrágok remekül összeillenek egy hosszú szárú csizmával.

Khakiben nagyon divatos a bőrnadrág, de a zöld különböző árnyalataiban is. Arany ékszerekkel párosítva nagyon jól mutat ez a szín.

Egy szép kötött pulcsival és magassarkúval kombinálva, irodába is vállalható viselet. Nem kell tavaszig várni, a cropp szárú fazont csizmával is párosíthatod.

Blézerrel és fehér edzőcipővel sportosan elegáns hatású lesz, ami szintén kihasználható viselet. A most divatos pöttyös mintával is jól mutat, amit, ha blúzként viselsz, az elegáns vonal felé viheted a szettet.

Főkép: Getty Images/Edward Berthelot.

  • Megosztás:
hirdetés