Amikor még kissé szeszélyes az idő, és egymást váltogatják a melegebb és borúsabb napok, mindig örülünk, ha találunk a gardróbunkban egy igazán csinos, mindenhez jól passzoló átmeneti darabot. Egy bőrhatású ing tökéletes választás lehet tavasszal, hiszen sokoldalú és elképesztően divatos.

hirdetés

 

A műbőrből készült holmik mindig is a legnagyobb slágerdivatok között szerepeltek. Legyen szó motoros bőrcuccokról, a 80-as évek lakk kabátjáról vagy a rock zenei világából eredő szegecses fekete bőrdzsekiről, már mindegyik megtalálta a saját helyét a divat világában. Közülük már csak egy finomított, elegánsabb utcai verzió hiányzott, amit szuperdivatos módon csempészhetünk be a mindennapi öltözékeinkbe.

A bőrhatású ing a sikkes szettek alapdarabja tavasszal

Ezek az ingek a javarészt vegán bőrből készült ingek extra puhák, egyáltalán nem tapadnak a rá kényelmetlenül a testre, és cseppet sem merevek, így nem akadályozzák a mozgást. Mivel a dzsekiknél vékonyabb anyaggal rendelkeznek, könnyedén rétegezhetőek: blézer alatt, vagy póló, body, esetleg top felett is viselheted a lezser és nőies fazonokat.

A lazább és elegánsabb vonalat egyaránt tudják képviselni ezek a darabok, sőt, rengeteg stílusban elsüthetőek, így nem csoda, hogy elképesztően népszerűek . Változataik között egyszínű bőrszettek is megtalálhatóak, melyek annyira sikkesek, hogy kortalanul, könnyedén viselhetőek. Galériánkhoz ezeket az egyedi darabokat és variációkat válogattuk össze.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés