A 2024-es divat nagy lehetőséget lát a bőrhatású nadrág sokoldalúságában. Nőies, elegáns és vagány szettekben éppúgy teret enged a menő daraboknak.

hirdetés

A 2024-es divat szerint a bőrhatású nadrág így a legstílusosabb

A bőrhatású nadrágok trendje nem új keletű, ám a menő, leginkább vagánynak titulált darabok sokkal divatosabbak és népszerűbbek lesznek idén, mint eddig bármikor. Az izgalmas stílusmixek már az utcai divat vérkeringésében is feltűntek, nem meglepő hát, hogy a merész nadrágokat akár nőies, elegáns szettekben is bátran be lehet vetni a jól megszokott vagány összeállítások mellett.

Bár első blikkre azt gondolná az ember, hogy ezekben a nadrágokban nincs semmi extra, ám rendkívül sokoldalúak, egyedien kombinálhatók és a legtöbb téli kulcsdarabot különlegesebbé varázsolják. Csizmával, edzőcipővel és magassarkúval éppúgy összeboronálhatod őket, a sikkes, stílusos megjelenésnek csak a kreativitás, na meg a ruhásszekrény tartalma szab határt.

Nőies, elegáns

A bőrhatású holmikról valamiért mindenkinek a vagány megjelenés jut eszébe először. Persze egy bőrnadrág cseppet sem nevezhető hétköznapinak vagy unalmasnak, ám mindennek ellenére remekül működik a szimpla utcai szettek részeként is. Nem kell rockernek lenni ahhoz, hogy valaki csinos műbőr nadrágot viseljen, az elegancia és a sikkes megjelenés ugyancsak elbírja a menő fazonokat.

Az összkép és az összhatás voltaképp azon múlik, hogy mivel kombinálod a bőrhatású nadrágot. A legtöbb darab szuperül működik a téli kulcsholmikkal, kötött pulóverekkel, blézerekkel éppúgy összeboronálhatod őket.

A francia nők kardigánnal és nőies, elegáns kiegészítőkkel teszik visszafogottabbá a bőrhatású nadrág megjelenését. Nem kell túlgondolni a trükközést, egyszerű részletekkel abszolút kifinomulttá válhat a megjelenés.

Ugyanez igaz a szövetkabátokra, valamint a magas sarkú csizmákra. Ha bőrhatású nadrág helyett leggingsre esik a választásod, elegáns hosszú szárú, akár combközépig érő csizmával is viselheted. A szett stílusa garantáltan fokozza majd a nőiességed.

Lezser

A lezser, laza szettek simán beleférnek a hétköznapi megjelenésbe. Nem kell mindig nőiesre és elegánsra venni a figurát, ha nincs dresszkód a munkahelyeden, egy bőrnadrágos-edzőcipős összeállítással garantáltan tarolni fogsz. A nadrág már eleve különlegessé teszi az összhatást, egy kis stílusfűszert visz az öltözékbe, és laza holmikkal kombinálva sem veszíti el a benne rejlő vagányságot és egyediséget.

Monokrómban sem komor és unalmas

Bár a feketétől sokan tartanak, hiszen könnyedén komorrá és borússá teheti a megjelenést, a bőrnadrág esetében még a monokróm összeállítások is beleférnek. Anyagából adódóan a nadrág felülete kissé fényes, ezáltal megtöri az egybefüggő sötétséget. Ennek köszönhetően még teljes feketében sem lesz unalmas az összhatás.

Rövidben is stílusos

A bőrnadrágok között idén nem csak a hosszú verziók lesznek népszerűek, a rövidnadrágok éppúgy a lista élén szerepelnek. Harisnyával és magas szárú csizmával kombinálva nem csupán stílusos kisugárzást eredményeznek, kifejezetten fokozzák a vonzerőt és fókuszba helyezik a nőiességet.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés