Egy jól eltalált fazonú, vagány bőrnadrág hihetetlenül fel tudja pezsdíteni a megjelenést télen, azonban nem csupán merész szettekben érdemes bevetni. Lezseren elegáns alternatívát mutatunk, amiben egészen új fényben tündököl az ütős pantalló.

hirdetés

A vagány bőrnadrág ilyen stílusos lehet télen

A bőrnadrágok trendje egyáltalán nem új keletű, egy gyakran visszatérő retró fazont éltet most a szezon. Bár régen valóban menő motorosszerkókban és vagány összeállításokban tűnt fel, idén egészen más szerepet szánt neki a divat. A lezseren elegáns szettekben teljesen átalakul a megjelenése, mégis alaposan megfűszerezi a téli outfitek hangulatát.

Sokan még mind a mai napig kizárólag vagány stílusban tudják elképzelni az egyébként tényleg ütős és merész darabokat, azonban a divatbloggerek és influenszerek egyre több inspirációt nyújtanak, amelyekben a menő bőrhatású nadrág sokkal visszafogottabban fest. Egyáltalán nem kell túlgondolni a szetteket, egyszerű téli kulcsdarabokkal összeboronálva máris beleolvad a sikkes összhatásba.

 

Ebben a szettben abszolút érvényesülni tud a bőrnadrág, mégsem tolakodó. A színek harmóniája, a visszafogott, mély tónusú darabok összhangja nem tolja előre a nadrág vagány stílusát, az összeállítás tökéletes egységet alkot.

Maga a nadrág nem változik, a visszafogottabb külsőt leginkább a körítésnek köszönheti. A letisztult, egyszerű pulóverben nincs semmi extra, önmagában még talán unalmasnak is mondanánk. Ez a kombináció éppen emiatt nyerő és ütős. A pulóver visszafogja a nadrág merészségét, miközben a vagány pantalló egy kis stílusfűszert ad a szürke pulóvernek. A stílusos megjelenés sokszor nem egy-egy ruhadarabban rejlik, a párosításokkal sokkal izgalmasabban lehet játszani.

Amitől a szett még különlegesebb és elegánsabb hatást kelt, az a hosszú szövetkabát. A szövetkabátokkal soha nem lehet mellényúlni, a francia nők kedvenc fazonja abszolút garantálja a sikkes, kifinomult összképet. Még egy bőrnadrág mellett sem veszítenek nőiességükből, sőt, kifejezetten jól működnek az egyedi stílusmixekben.

 

A barna és a fekete paletta találkozása még különlegesebbé teszi az eredményt, amihez a különböző anyagok kombinációja szintén hozzájárul. A bőrnadrág már önmagában különleges, hiszen magán hordozza a szezon kedvencét, a hüllőmintát, ám ez az összeállítás egy szimpla bőrhatású nadrággal éppen olyan remekül működne.

Valószínűleg nem sokan választanának egy fekete bőrutánzó pantalló mellé egy hosszú, elegáns, barna szövetkabátot, ám bármilyen meglepő, a különös párosítás szuperül mutat. A magas sarkú csizmának köszönhetően ráadásul valóban kifinomult az eredmény. Egy másfajta, más stílusú lábbelivel, például bakanccsal vagy edzőcipővel egészen másként festene a stílusos szett, ebből is látszik, hogy milyen fontos a legapróbb részletekig átgondolni a hétköznapi megjelenést.

Kiemelt kép: Christian Vierig/Getty Images.

Cikkfotók: Christian Vierig/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés