A bakancsos szetteket sok nő túlzottan vadócnak, vagánynak gondolja, pedig a nőies stíluselemek is elférnek bennük. Az ősztől tavaszig divatos bakancs szoknyával párosítva sem hat idegenül, igaz, lazasággal fűszerezi meg a szerelést, de néhány aprósággal könnyedén kifinomulttá, nőiessé tehető a megjelenés.

hirdetés

 

Ha hosszú a szoknya, ne legyen vastag anyagú

Sokan szeretik a maxiszoknyákat, hiszen nemcsak nyáron, egész évben stabil elemét a sikkes ruhatárnak. Ám, hamar ormótlanná válhat a szerelés, ha túl hosszú, vagy túlzottan vastag anyagú darabbal kerül párosításra a bakancs. Amennyiben légies, könnyed fazonokra esik a választás, a szett kifejezetten nőies lesz. A csipke is sokat finomít a bakancs vadóc megjelenésén, ezért, ha az alsó viseleten megjelenik ez a gyönyörű díszítés, garantáltan elegánsabb lesz az összhatás.

 

Az egyberuhák kellően lágyítják a vadócságát

A szoknya nem csak különálló lehet, az egyberuhák kifejezetten elegánsak. Nem sok nőnek jut elsőre eszébe, hogy ezeket a kifinomult darabokat bakanccsal kombinálja, pedig az összkép elképesztően lenyűgöző. Ha a lábbeli anyaga vagy színe visszaköszön valamelyik kiegészítőben, különösen egységes és nőies lesz a megjelenés.

 

Egy blézeres összeállításban egészen más oldalát mutatja meg a bakancs

A kifinomult elegancia mintaképe is lehetne egy csinos kosztüm. Ám a blézeres szettek lezseren nőies formában is viselhetők. A bakancs és a miniszoknya összeboronálása elképesztően megbolondítja a szettet. Egy csinos, vonalakat kiemelő blézer, illetve a most hihetetlenül sikkes rakott szoknya párosa már önmagában kifejezetten szexi és nőies, ehhez egy egyszerűbb bakancs választása garantáltan divatos összhatást eredményez.

 

Válassz világos darabokat

A világos és nude színek már árnyalatukból adódóan a finomságot, könnyedséget tükrözik. A fehér bakancs szoknyával kombinálva letisztult és nőies lehet, emellett pedig kétségtelenül sikkes is. Szezontól függetlenül, bármikor viselhető egy-egy bézs lábbeli, hiszen az egyik legdivatosabb eleme a gardróbnak.

 

A bőrhatású szettek észbontóan nőiesek

A bőrhatású szettek ismét berobbantak a divat világába, térhódításuk pedig maximálisan érthető. A holografikus anyagok is kifejezetten sikkesek, ráadásul általában fazonjukból adódóan is kiemelik a vonzó formákat. Ez a bakanccsal megfűszerezett stílusmix kimaxolja a nőiességet, miközben pimaszul vagány az összhatás.

 

Fekete harisnya bakanccsal és szoknyával: nőiesebb, mint gondolnád

A fekete harisnya vonzó és szexi kiegészítője lehet egy miniszoknyának, ráadásul optikailag nyújtja és formássá varázsolja a lábakat. Ha a bakancs szoknyával kerül párosításra, sokat lágyít a megjelenésen. Egy hosszú, visszafogott és karcsúsított szövetkabáttal a hűvös időben még elegánsabb lehet az összhatás.

 

Az állatmintás szerelésekkel szexisen nőies

Az állatmintás ruháktól sokan ódzkodnak, holott megfelelő párosításban az egyik legnőiesebb mintává válhat. A bakancs vadságát kellőképp finomítja egy ilyen nőies szett.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Getty Images.

Cikk képei: Jeremy Moeller/Christian Vierig/Edward Berthelot/Streetstyleshooters/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés