Ősszel sokan a szekrény mélyére száműzik a fehér ruhákat, és előveszik a sötétebb darabokat. Pedig a hűvösebb idő beköszöntével is igazán sikkes viseletnek számítanak.

hirdetés

A fehér szín továbbra is hódít

A hideg hónapokban az ember lánya általában a sötétebb színű ruhákat részesíti előnyben, a fehér és annak árnyalatai pedig háttérbe szorulnak. Az elmúlt évek trendjei ezzel szemben pont arról szóltak, hogy télen sem kell mellőzni a világos árnyalatokat, elvégre sehol sincs kőbe vésve, hogy csak feketét vagy szürkét lehetne hordani.

Ez különösen igaz ősz elejére, amikor még az időjárás sem lehet akadálya a kedvenc hófehér ruhadarab viselésének. A nyári ruhák ilyenkor még könnyen beépíthetőek az őszi ruhatárba, ám később sem kell megválni a világos színektől.

A karcsúsított blézer alapdarabnak számít, könnyen kombinálható, és képes a legkétségbeesettebb reggeleket is megmenteni. Bármilyen színben beszerezheted, ám az igazán sikkes megjelenés érdekében, nem árt, ha van egy fehér zakód. Kombináld farmerral és balerina cipővel a franciás hatásért. Sőt, akár kendőt is köthetsz a hajadba.

A fehér nadrág a nyári szezon egyik kedvenc viseletének számít, ám a hűvösebb idő megjelenésével sem érdemes mellőzni. A hosszabb verziók kora ősszel nagyon jól mutatnak magas sarkú cipővel és világos blúzzal.

A romantikus fehér ruhákat sem érdemes még elpakolni, hiszen övvel és bőrkabáttal viselve ősszel is megállják a helyüket.

A hímzett felsők idén is nagyon divatosnak számítanak, és remekül párosíthatóak például bőrszoknyával, ami a szezon egyik alapdarabja lesz.

A vékony szatén felsők nagyon jól kombinálhatóak kardigánnal, ebből is érdemes kipróbálni a fehér verziót. Az igazán sikkes összhatás érdekében a kötött darab egyaránt lehet világos árnyalatú.

Kiemelt kép: La Nadia / Instagram. 

  • Megosztás:
hirdetés