Amióta Victoria Beckham megvetette lábát a divat világában és végleg felhagyott az énekléssel, csak ritkán készült róla címlapfotó. Saját ruhamárkájának igazgatása rengeteg feladatot ró rá az üzleti életben, ugyanakkor a tervezéssel is sokat foglalkozik, így, ha nem is a háttérbe húzódva, de kevesebb rivaldafénnyel telnek a mindennapjai. Előfordul, hogy saját márkájának darabjait népszerűsíti az Instán, de a kampányfotózásokat meghagyja a modelleknek, nem akar mindenáron szerepelni. A Grazia magazin kedvéért most kivételt tett, sőt, igencsak szexi fotókat vállalt be.

hirdetés

Victoria Beckham volt a Spice Girls egyik legvitatottabb tagja, akiről sokan azt gondolták, hogy semmi kvalitása nincs az énekléshez, csupán egyetlen szerepe van a bandában, hogy jól nézzen ki. A csapatban minden énekesnő más stílust képviselt, ő volt a szexisen elegáns díva, akit hűvös kimértsége miatt sokan nem tudtak hova tenni. Bár így is rengetegen tudtak azonosulni vele, a legtöbb fiatal lány példaképének tekintette.

Ritkán mosolygott, ezért beskatulyázták a megközelíthetetlen szépség kategóriába, és voltak, akik úgy vélték, hogy a divattal való szoros kapcsolata is csupán reklámfogás a rászabott imázs kedvéért. Ám tökéletesen rácáfolt minderre, amikor évekkel később felépítette saját divatmárkáját, ami egy igazán nőies, időtálló vonalat képvisel a hirtelen változó trendek forgatagában. Kollekciói olyannyira önazonosak, hogy szinte csak a saját brandjének darabjait viseli, és bár voltak hullámvölgyei a divat üzleti szférájában, az elmúlt években piacra dobott kreációi mind-mind a hozzáértéséről tanúskodnak.

Victoria korántsem egy színpadias díva, ahogy pályája kezdetén vélekedtek róla, például üzletasszonyként nem érzi szükségét, hogy lépten-nyomon szerepeljen. Az Instagramon egy egészen más oldala bontakozik ki a nyilvánosság előtt, leggyakrabban a családjával, vagy szakemberként tűnik fel a posztokban, és igen, mosolyogni is tud, sőt remek humorérzékkel rendelkezik. Az évek során sokat oldódott zárkózottsága, a fekete ruhák mellé a színeket is beemelte gardróbjába, és olykor-olykor a felszabadultabb arcát is megmutatja a képeken.

Az viszont érzékelhető, hogy a nagy felhajtást és csinnadrattát most sem kedveli túlzottan, sokkal komfortosabb számára , ha ő irányítja, mikor és mennyit mutat meg személyiségéből. Bár kamaszkorában modellkedett és Posh Spice-ként szintén gyakran állt a kamerák elé, manapság ritkán vállal címlapot. 2018-ban a gyerekeivel együtt került a Vogue borítójára, és egy szimpla fehér inget viselt a fotón, ám néhány dögös fotó is készült róla akkoriban.

Most játékos formában vállalta be a szexi magazinképeket, igazán fesztelen és ízléses felvételek készültek róla.

Az üzletasszony a nőies fazonok szakértője

Victoria neve apránként egybeforrt a nőiességgel és az eleganciával. 2008-ban létrehozta a saját márkáját, négy év múlva pedig már a New York-i divathéten mutathatta be a legújabb kreációit. Victoria ruhadarabjai mindig tökéletesen passzoltak az egyéni stílusához, legtöbbször nőies vonalvezetésű egészruhákat, fodros blúzokat és bájos szoknyákat tervezett. A darabjaiért sokan rajonganak, nem véletlenül.

Az egykori énekesnő fokozatosan az üzleti élet felé fordult. Legutóbb évekkel ezelőtt vállalt el fotózást, a Vogue címlapján jelent meg a leggyakrabban, a magazin felkérésére pár visszafogottan szexi borítóképet is bevállalt.

Victoria ezúttal a Grazia magazin címlapján tűnt fel ismét, mind a 14 kiadás borítóján ő szerepel. A magazinban egy hosszú interjú is olvasható vele, melyben őszintén mesélt a teste változásairól. Úgy érzi, hogy az utóbbi időben megtalálta önmagát, sokkal magabiztosabb lett, és egészségesebb lett a kapcsolata az étkezéssel, sporttal és a saját testével.

Korábban mindig a vékonyságra törekedett, hiszen, mondhatni, ez volt a „divat”. Többször pletykáltak arról, hogy evészavara van, és számtalan alkalommal írták róla, hogy kórosan sovány. Victoria manapság már nem szeretne megfelelni senkinek, úgy érzi, hogy megtalálta az egyensúlyt, egészségesen étkezik, és néha a cukrosabb, kalóriadúsabb étkezések is becsúsznak. Ezektől nem érzi rosszul magát, sokat sétál, és bekerültek a súlyzós edzések a rutinjába.

A változás a közérzetére szintén hatással volt. Már nem visel annyi bő ruhadarabot, szívesen vesz fel olyan ruhákat, melyek kihangsúlyozzák a vonalait. Korábban gyakran lehetett látni alakhangsúlyos ruhában, ám ezek a kreációk apránként teljesen eltűntek a ruhatárából.

Victoria Beckham hosszú évek után ismét címlapon pózol

A Grazia magazin címlapján igazán merész összeállítást visel. A darabokat maga Victoria tervezte, ezek a legújabb kollekciójának a kreációi. A VB Body kapszulakollekció csupa kényelmes, nőies darabból áll, melyek a tervező szerint akkor mutatnak a legjobban, ha a viselőjük egy kicsit gömbölyded.

Victoria egy apró szoknyát visel, ehhez melltartót párosítottak, a lenge öltözetben megvillannak az üzletasszony formás lábai és a feszes hasizma. Láthatóan egy cseppet sem feszengett a fotózáson, vidám hangulatban pózol.

Playboy-nyuszi-füleket is kapott, ettől az egész divatanyag nagyon nosztalgikus és szexi. A cigarettás kép pedig kifejezetten vinatge hatást kelt, olyan, mintha Victoria a negyvenes évekből lépett volna elő.

Nem bonyolította túl a pózolást, mégis nagyon szexi a felvételeken. Látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, magabiztos, így szinte sugárzik. Nem tűnik mesterkéltnek vagy túlságosan műnek. Victoria visszatalált a testéhez, nőiességéhez, ettől pedig teljesen másképp fest.

Victoria örül neki, hogy a szépségideál megváltozott, és a nők már nem szeretnének görcsösen vékonykák lenni. Elfogadják a testüket, és a legtöbbet akarják kihozni magukból, miközben egészségesek és formásak maradnak. Úgy gondolja, hogy ez a szemléletváltás nagyon jó, mivel a lánya, Harper épp idén lesz 11 éves, és szeretné, ha magabiztos fiatal nő válna belőle.

Boo George fotós készítette a felvételeket, a képeken Victoria a saját márkája darabjait viseli. A kreációkat Luke Day válogatta neki össze. A sminkjét szintén a saját termékeivel készítették, Valeria Ferreira sminkmester a Victoria Beckham kozmetikumait használta a fotózás során.

A haját James Rowe fodrász készítette el. Nem bonyolította túl a dolgokat, olyan frizurákat kreált, melyeket az üzletasszony a hétköznapokban is gyakran visel. A fotózás során remekül megteremtették a negyvenes-ötvenes évek hangulatát a sejtelmes fényekkel és a szexi ruhafazonokkal. A Playboy-nyuszi-fülek pedig szépen megidézik a korszak klubhangulatát.

 

Kiemelt kép: Samir Hussein/Wirelmage/ Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés