Kevés olyan nő létezik a világon, aki annyira változatosan és mesterien tudja variálni a fekete ruhadarabokat, mint Victoria Beckham. Ám az utóbbi években, mintha sokkal nagyobb pezsgés járná át a ruhatárát, a stílusából erősen kiérezhető egyfajta derűs kísérletező kedv. A merészebb színek is igazán jól állnak a divattervező üzletasszonynak.

Victoria Beckham előnyös változáson ment keresztül az évek során. Bár még mindig nehezen megy neki a mosolygás, azért sokkal gyakrabban megpróbálkozik vele, sőt, a titokzatosságát is beáldozza néha, hogy megcsillantsa humorát. Végre felhagyott a durván kontúros sminkekkel, és már nem szalad meg kezében a bronzosító, ráadásul mer színeket viselni, nem is akárhogyan!

Victoria Beckham ruhatára meglepően színes

Mindig úgy képzeltem el, hogy Beckhamné egy külön gardróbot tart fent a fekete ruháinak, ily módon nem nehéz eldöntenie reggel, hogy mit vegyen fel. Ám kiderült, hogy az egykori Posh Spice valójában mesteri érzékkel bánik a színekkel, és nem mindig játszik biztonsági játékot, ami az öltözékét illeti.

A vibráló vöröstől, a lilától, és a romantikus pasztellárnyalatoktól sem riad vissza, de a letisztult stílusát támogató olajzöld, bézs és szürke is megtalálható a szekrényében. Különösen bravúros, ahogy a hetvenes évek stílusvilágát keveri a modern urbánus sikkel, de azt szintén érdemes ellesni tőle, ahogy a kiegészítőivel teremt harmonikus, rendezett színblokkokat.

Az régóta sejthető, hogy Victoria Beckham elsősorban saját magának tervez ruhákat – a legutóbbi őszi-téli kollekciójának színes és kockás darabjaiban is gyakran kapták lencsevégre – az meg már csak hab a tortán, hogy mások is odáig vannak az ízléses kreációiért.

 

Meglehet, hogy a tervezői kísérletezgetései során kedvelte meg a színeket, de azért a feketétől sem távolodott el teljesen, még mindig akadnak olyan napjai, amikor a monokróm feketét, vagy a fekete-fehér párosát részesíti előnyben.

Kiemelt kép: Pablo Cuadra/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés