Penélope Cruz visszautazott az időben, és vagány, merész popsztárnak öltözött a fotók kedvéért. A dögös bőrszerkó elképesztően jól áll neki!

hirdetés

Penélope Cruz számtalan alkalommal bizonyította már sokoldalúságát. Elég, ha csak az öltözködését vesszük alapul, a 49 éves színésznő ugyanis mindig izgalmasan válogat a különböző stílusok közül, soha nem okoz csalódást a rajongóinak. Ezúttal azonban teljesen új oldalát mutatta meg, visszautazott az időben, és kilencvenes évekbeli popsztárnak öltözött a V magazin kedvéért.

A dögös színésznő több mint tíz éve nem szerepelt már a magazin címlapján, és valljuk be, egyáltalán nem aprózta el a visszatérését. Dögös bőrszerkóban kapták lencsevégre, úgy tűnik, hogy most tényleg nagyon elemében van.

Penélope Cruz popsztárnak öltözött a fotók kedvéért

Penélope Cruz visszautazott pár évet az időben, és a kilencvenes években találta magát. A V magazin izgalmas tematikával készült a fotózásra, noha a korszakválasztást valószínűleg nem csak a retró trendek felerősödése motiválta. A színésznő karrierje is a kilencvenes években robbant be, népszerűsége onnantól kezdve rohamosan ívelt felfelé. A promó videó alatt hallható zene sem lehet véletlen, a fotózás felvételei alatt a Pump Up the Jam című sláger csendül fel, ami ugyan 1989-ben jelent meg, leginkább a kilencvenes évek slágereként említhetjük.

A fotókon feltűnnek a kilencvenes évek videóklipjeinek ikonikus elemei, de a retró címkés kóla is abszolút hozza a hangulatot. Penélope Cruz hihetetlenül dögös a merész bőrszerkóban, a vagány szett ráadásul a féloldalasan viselt baseballsapkának és a hatalmas, látványos ékszereknek köszönhetően a menő hiphopstílussal keveredik. Ez az izgalmas mix tökéletesen bemutatja a kilencvenes éveket, az akkori divat nem ismert lehetetlent, s tulajdonképpen a 2024-es trendek is ugyanezt a változatosságot hozzák.

Amellett, hogy a színésznő szó szerint táncra perdül a fotókon, a legmenőbb divatrészleteket is bemutatja. A bőrhatású holmik, a vagány darabok és az ultramini rövidnadrágok idén hihetetlenül népszerűek lesznek, a tavaszi szettekbe pedig a hosszú szárú csizmák is simán beleférnek. A stylistok tehát nem tévedtek el a szezonok között, amikor dögös bőrcsizmát húztak Penélope Cruz lábára. Szimplán a legizgalmasabb kilencvenes évekbeli, illetve 2024-es trendeket boronálták össze egymással.

A fotók mellett egy hosszú interjú is készült a színésznővel, aki mindig a maximumot hozza ki magából egy-egy szerep kapcsán. Nem véletlen, hogy rengeteg oldalát mutatja meg, minden egyes karakterbe beleteszi a lehető legtöbb energiát. A képsorozatot elnézve tulajdonképpen modellnek is simán elmehetne, hiszen szuper formában van és elképesztően sokoldalú, a különböző fotózások alkalmával hol romantikus angyalként, hol dögös, merész maffiafeleségként tűnik fel.

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés