Victoria Beckham épp csak egy csipetnyi feketével kínálta meg üde, tavaszi kollekcióját, melynek semleges és élénk színű darabjait ő maga is szívesen viseli.

hirdetés

Victoria Beckham egyre felszabadultabb és színesebb az évek múlásával, persze azért továbbra is a visszafogott nőies stílus követője, ám ma már világos és vibrálóan eleven árnyalatokat is megenged magának.

Oldottabb személyisége a kollekcióiban rendre visszatükröződik, például a tavaszi gyűjteményét egyszerre uralja a légies romantika és az utcai elegancia, melynek fazonjaiból a hetvenes évek stílusjegyei köszönnek vissza. A vonalvezetés ugyan még mindig letisztult és egyszerű, de a színkombinációkban már fellelhető némi játékosság.

Extra nőies ruhák Victoria Beckham ajánlásával

Mi is lenne a legjobb ajánlás egy divattervezőtől, mint az, hogy ő maga is szívesen viseli a kollekciójának darabjait. Victoria Beckham olyannyira a saját ízlésvilágára és stílusára szabatja a neve alatt megjelenő ruhákat, hogy néha kicsit az az érzésünk támad, nem csupán a vásárlóközönségének, hanem leginkább saját magának tervezi nőies kreációit.

Idén a divatra is rátelepedett a hatvanas-hetvenes évek szín-, fazon- és hangulatvilága, de Victoria Beckham nem a retró módi bohóságát ragadta meg, hanem valami abszolút nőieset alkotott az inspirációiból. Letisztult vonalú blézerek, lágy anyagú blúzok és ingek, valamint kötött ruhák, midiszoknyák, és légies pongyolaruhák váltják egymást tavaszi kollekciójában.

 

Csupán néhány jól elhelyezett fodor, különleges anyagminta és virág jelzi a tavaszias romantikát, illetve a lágy krémszínek és élénk tónusok oldják a helyenként irodastílusú szabásokat. Ám ez a kollekció cseppet sem olyan szigorú, mint a korábbi kreációi, sokkal több benne a lágyság, finomság, érzékiség. Mi bármelyik darabját szívesen elfogadnánk!

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés