Victoria Beckham neve mostanra összeforrt az eleganciával és a nőiességgel. Mindig kifogastalan a megjelenése, harmonikus öltözködésének trükkjeit bárki könnyedén beépítheti a mindennapjaiba. Inspiráló stílusa a sokrétű alapdarabokon alapszik.

hirdetés

Victoria Beckham nőies stílusa

Az egykori Spice Girls tag mindig is követte a divatot, és gyakran jelent meg extrém, vagy sokat mutató ruhákban. Kedvelte a feltűnő színeket, mintákat, és szívesen keverte az egyes stílusokat. Az évek során viszont sokat finomodott a megjelenése, és manapság inkább a visszafogottságot helyezi előtérbe. A nevét viselő márka szintén a letisztultság elvét testesíti meg, mivel a kollekciói olyan darabokból állnak, amelyek könnyen kombinálhatóak, elegánsak, mégis szupernőiesek.

Bár Victoria követi a divatot, az összeállításait inkább az időtálló jelzővel lehetne a legjobban leírni. Főként alapdarabokat visel, amiket feltűnő kiegészítőkkel szokott feldobni. Egyértelműen ez a sikkes megjelenésének a titka, és elmondható, hogy szettjei évek múlva is megállják majd a helyüket. Bebizonyította, hogy érdemesebb az egyszerű, ám jól variálható, sokoldalú ruhákba fektetni a pénzt, mint megvásárolni minden trendinek vélt ruhadarabot.

Nem árt ellesni pár trükköt a hírességtől, mivel stílusával tökéletesen prezentálja, hogy miként lehet az öltözet visszafogottan elegáns.

 

Kiemelt kép: David M. Benett / Getty Images. 

Képgaléria nyitóképe: Pablo Cuadra/WireImage / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés