Victoria Beckhamre aztán nem húzható rá a tipikus sportolófeleség jelző, bebizonyította az évek során, hogy önerőből képes karriert építeni, helye van a divat világában, és még az édesanya szerepében is lenyűgöző. Victoria Beckham új kollekciója színes, feltűnő, ám mégis rendkívül egyszerű. A kreációkat viselő gyönyörű modell pedig nem akárki, Victoria fiának barátnője.

hirdetés

 

Victoria Beckham énekesnőként robbant be a köztudatba, a Spice Girls tagjaként. Egész hamar rájött, hogy nem ez lesz az ő útja, s egyre inkább a divat világa felé kezdett nyitni. És milyen jól tette! A saját nevére keresztelt divatház roppant sikeres. Bár az ő karrierjében is voltak hullámvölgyek, úgy tűnik, jelenleg szárnyal a kreativitása. Victoria Beckham új kollekciója különleges, egyedi, ám mindeközben mégis hétköznapi és szuperül kombinálható szetteket tartalmaz.

A kampányfotókon látható lány legalább annyira különleges, mint a kollekció maga

Victoria Beckham új kollekciója felettébb vibráló, színes és csillogó, ám ezzel egy időben nagyon egyszerű darabokat tartalmaz. Tökéletes ünnepi öltözék kombinálható belőlük. Ám ami még a legújabb kreációknál is érdekesebb, az őket viselő modell személye.

 

A gyönyörű lány Mia Regan, akinek Victoria és David Beckham 19 éves fia, Romeo Beckham a párja. A fiatal lány többször viselt már Victoria Beckham-kreációkat, és legyen szó bármilyen stílusról, tökéletesen tud azonosulni a csinos fazonokkal.

 

A márka hosszú távú partnere a Reebok, így a nőies sportruházatot is megjelenítik az egyes darabok. Mia Regan közösségi médiás felületein ezeket a ruhákat is népszerűsíti, a bizalom nem véletlen a tehetséges modell irányába.

 

A 19 éves Mia más márkákkal is rendszerint együttműködik, csak idő kérdése, és nagy eséllyel a legismertebb divatházak is kapkodni fognak utána. Victoria Beckhamnek nagyon jó szeme van a divathoz, ez pedig nem csupán saját kreációiban köszön vissza, a modellválasztása szintén elismerésre méltó.

Kiemelt kép: David M. Benett/Dave Benett/Getty Images.

Cikkben található kép: Jeff Spicer/BFC/Getty Images for BFC/Getty Images.

  • Megosztás: