Nem csak nádszálvékony és molett hölgyek léteznek. Mi a helyzet az úgynevezett mid-size, vagyis a középalkatú nőkkel? Teltkarcsú sziluettjükkel a nagy átlaghoz tartoznak, mégis csak ritkán szólítják meg őket a divatmagazinok. A formás idomokkal megáldott blogger jól példázza, hogy nem csak S-es méretben mutathat jól a passzos farmer, és az sem nagy baj, ha van egy kis pocak, hiszen a csinos, stílusos öltözködés nem azon múlik.

hirdetés

A nőies megjelenés nem a ruhamérettől függ, persze az arányok sokat számítanak, és Chloe szerencsés ebből a szempontból, hiszen közel áll a tökéletes homokóraformához. Ám az alakformáló, csinos öltözék akkor is megvalósítható, ha a csípő valamivel szélesebb a vállvonalnál, vagy, ha a gömbölyded alma típusról van szó, robusztusabb felsőtesttel.

A fiatal blogger nem vékony, de nem is molett. Bár vastag a combja, kerek a csípője, és van egy kis hasa, amitől erősebb az alkata, a karcsú derékívének köszönhetően, arányosan oszlik el rajta az a néhány plusz kiló. Telt idomaival azokat a nőket képviseli a stílusbloggerek között, akik hízékonyak, könnyen magukra szednek egy kis felesleget a stresszesebb időszakokban, de egészséges táplálkozással és sportolással kontrollálni tudják testsúlyukat, így általában a középvonalon mozognak.

Jó érzékkel kombinálja a teltkarcsú alakjához illő fazonokat

A legnépszerűbb mai trendeket követi a csinos blogger, és a szűkebb szabásokat sem veti meg, de elképesztően jól variálja a nőies formáit előnyösen hangsúlyozó ruhadarabokat.

Alapvető célja a derékvonal kiemelése, hiszen azzal tagoltabbá tudja tenni a törzsét, míg a lezserebb, bő cuccok csak tömbösítenék az alakját. Ezért pulóverekből is inkább olyat választ, amit könnyű betűrni a farmerba, vagy könnyedebb crop fazon, mely láttatni engedi a nadrág magas derékszabását.

Ha mégis oversize fazon mellett dönt, az biztos, hogy V-kivágású, gombos kardigán, hiszen ez a két fontos részlet már elég ahhoz, hogy alaknyújtó hatással rendelkezzen. A színes, vízszintes csíkozás ugyan szélesíti a felsőtestet, de van egy előnye is: a csípőt keskenyebbnek mutatja.

A derékfazonú kiskabátkák mellett az alaknyújtó, hosszított egyenes vonalú szövetkabátokat úgyszintén előnyben részesíti. Egy ilyen darabban akkor is magasabbnak tűnik, ha lapos talpú cipővel visel.

A túlméretezett, férfiszabású ing már csak a tavasz berobbanására vár, hiszen az új trendekben éppúgy szerepelni fog, és előre borítékolható a népszerűsége. Rövid, derékcsúcsig érő pulóverrel kombinálva, öv nélkül is tagolttá teszi az alakot, vagyis karcsúsító hatással bír.

Chloe trükkje az öv, amit kabátokon, dzsekiken, és blézereken egyaránt gyakran alkalmaz.

Sőt, a szoknyát, a bőrhatású rövidnadrágot, és a ruhákat éppúgy szívesen megbolondítja ezzel a derékhangsúlyos kiegészítővel.

A függőleges vonalvezetés előnyeit szintén jól ismeri, ezért többnyire hosszában bordázott kötött holmikat, és egyenes szabású blézereket, kabátkákat választ.

Kiemelt kép: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés