Bár alma testalkata van, a 40 éves Kelly Brook egyáltalán nem duci. Mellben erősebb az átlagnál, és a hasa sem teljesen lapos, amitől optikailag teltebbnek tűnik a sziluettje, ezért jobban oda kell figyelnie arra, hogy milyen fazonokat részesít előnyben. Számára ez cseppet sem jelent gondot, nagyon érzi, hogy milyen öltözködési trükkök válnak az alakja javára. Karcsúsító tippjeit érdemes ellesni!

hirdetés

Az angol modell, műsorvezető és színésznő egy szépségversenynek köszönhette modellkarrierjét, ami már 16 éves korában elkezdődött.

A nem éppen kifutóra termett, 168 centiméteres magasságával főként magazinokban és kampányokban szerepelt, később tévéműsorokban tűnt fel, melyekkel óriási népszerűségre tett szert. Kortalan megjelenésén kívül a stílusa is figyelemre méltó, hiszen ultranőies szintre emeli az alakformáló rafinériákat.

Karcsúsító öltözködési trükkök bájos stílusba bújtatva: Kelly Brook irtó nőies

Kelly Brook jól tudja, hogy méretes keblei hangsúlyos dekoltázs nélkül is vonzzák a tekinteteket, ezért igyekszik ízlésesen szolid fazonokkal slankítani gömbölyded idomait. Az alma testalkatnál a felsőtest akkor is kerekdedebb, ha nincs számottevő súlytöbblet.

A nagy mellek hátránya, hogy optikailag zömökebbnek mutatják a sziluettet, különösen, ha egy kis pocak is bejátszik. A nőies domborulatok összemossák és szélesítik a kontúrvonalakat, ezért a nem megfelelő ruhafazonok hatására a derékív hajlamos elveszni, háttérbe szorulni. Ám tudatosan kialakított öltözékekkel mindez remekül ellensúlyozható.

A negyvenéves modell például szereti formás, hosszú lábaira terelni a fókuszt, és gyakran a magasabbra helyezett derékszabást részesíti előnyben. Kedvenc ruhaszabásaival egy pillanat alatt láthatatlanná varázsolja a kidomborodó hasát, és előnyösen tagolja a felsőtestét. Kerüli a túlságosan mély, közönségesnek ható dekoltázsokat, és jól tudja, hogyan hívja segítségére a jótékony ruharáncolásokat. Csinos öltözékeiből érdemes inspirációt meríteni!

 

Kiemelt képek: Neil Mockford, HGL/GC Images/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés