Barbie Ferreira még csak 23 éves, mégis egyre sikeresebb a szakmájában és a közösségi médiában egyaránt. A színésznő rendelkezik pár plusz kilóval, ám őt ez egyáltalán nem zavarja.

hirdetés

Barbie Ferreira modellként kezdte a karrierjét, főként fast fashion márkák kampányaiban szerepelt, mint például a H&M, Asos, vagy a Forever 21. Sosem volt nádszálvékony, ám bájos arcának és eredeti megjelenésének köszönhetően hamar világhírnévre tett szert. Az utóbbi években pedig színésznőként éppúgy bizonyított, a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Euphoria című sorozat egyik főszereplője.

Barbie Ferreira sikkesen viseli a retrót

A színésznő büszke kerekded idomaira, vonalait az Instagramon sem takargatja. Egyedi a stílusa, ami visszafogottnak egyáltalán nem nevezhető. A nőies, szexi darabokat a kilencvenes évek stílusával szereti vegyíteni, ám a mai divatirányzatokat sem veti meg. Különleges ízlése van, amit a képernyőn úgyszintén szívesen megjelenít, az Euphoria sorozatban például több alkalommal is a saját ruháit viselte. Nem költ sok pénzt az öltözékeire, szereti a vintage darabokat, sőt rendszeresen jár turkálókba.

A kordbársony nagy reneszánszát éli, tudja ezt a színésznő is. Itt blézerrel kombinálta ezt a retró anyagot, és egy kendővel tette franciásan sikkessé a megjelenését.

Imádja a kilencvenes évek stílushangulatát, így gyakran helyet kap nála a rövid ujjú garbó, és a széles szárú nadrág.

Plusz kilói ellenére a színésznő szívesen visel haspólót, mivel rendkívül nőies idomokkal rendelkezik, amikor csak teheti, bátran kihangsúlyozza alakját.

A sötét színek karcsúsítanak, így Barbie Ferreira szívesen visel feketét. Ezt az egyszerű szettet a kiegészítők teszik izgalmassá.

A túlságosan bő ruhadarabok, csak még inkább szélesítik a plusz kilókkal rendelkező hölgyeket. Ezért a színésznő igyekszik elkerülni ezeket, és főképp a derekát hangsúlyozza.

Kedveli az elegáns megjelenést, ám az ilyen szettekbe is belecsempészi a rá jellemző vagányságot.

 

Kiemelt kép: Leon Bennett/WireImage / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés