Ashley Graham sohasem erőlködött azon, hogy vékonynak tűnjön, mégis vonzó jelenség, bármit is ölt magára. Nem érdekli, ha feszül rajta a textil, vagy kidomborodik a hasa. Pont ezért szeretjük!

A harmincéves modell nem éppen pillekönnyű alkat, mégis hatalmas népszerűségnek örvend. Sikerét nem csupán szépségének, hanem irigylésre méltó önelfogadásának is köszönheti. Ő nem az a típusú nő, aki a tükör előtt állva azon agyalna, hogy vajon ebben vagy abban a ruhában nem túlságosan nagy-e a feneke.

Az önbizalom témája már szinte összeforrt a nevével, hiszen nem győzi hangsúlyozni, milyen fontos, hogy egy nő tisztában legyen önmagával, és elfogadja, illetve szeresse a testét úgy, ahogy van. Az ő személyéből pontosan ez a fajta egészséges magabiztosság árad, és épp ettől olyan szexi a kisugárzása.

Nem problémázik a csípője kerületén, és egyáltalán nem szégyenlős. Ez az öltözködési stílusában éppúgy megnyilvánul: szereti a dögös, szűk cuccokat, ugyanakkor nem erőlködik rajta görcsösen, hogy mindig tip-top legyen, és nincs is rá szüksége, mert egy szimpla farmer-póló összeállításban éppúgy szuper dögösen fest. A legemlékezetesebb szettjeiből szemezgettünk.

  • Megosztás:
hirdetés