Kylie Jenner stílusa hatalmasatt változott az utóbbi időben. A valóságshow-sztár öltözködését korábban elég könnyű volt felismerni, mindig felbukkantak szettjeiben az alakkövető, bodycon ruhák, miközben a lezserebb, oversize fazonokra sem mondott nemet. Manapság azonban elkezdte megtörni a folyton ismétlődő sémát, félretette a bevált fazonokat, és bebizonyította, hogy az izgalmasabb, fantáziadúsabb összeállítások is roppant sikkesek tudnak lenni!

hirdetés

Kylie Jenner még szinte gyerek volt, amikor elindult a Keeping up with the Kardashians című valóságshow. A 25 éves sztár roppant fiatal volt, amikor először a vörös szőnyegre lépett, ám hamar megmutatta, milyen szenvedéllyel rajong a divatért. Az évek során bebizonyította, hogy nem csak követi, hanem jó érzékkel variálja a trendeket, így gyakran felkerült a legjobban öltözött hírességek képzeletbeli listájára.

A legfiatalabb Jenner lány általában biztosra megy, ha öltözködésről van szó. Tisztában van vele, hogy mi áll jól neki, ezért legtöbbször a bevált fazonokat választja. Kedveli az alakkövető ruhákat, melyek kihangsúlyozzák a karcsú derekát és a nőies vonalait. Rengeteg úgynevezett bodycon dressz sorakozik a gardróbjában, az elmúlt években szinte csak ezekben volt látható.

 

Kylie Jenner megvillantotta az izgalmas oldalát Párizsban

Ám most úgy döntött, hogy változtat a bevált recepten, és a párizsi divathétre csupa izgalmas ruhadarabot csomagolt. Színekből, különleges fazonokból nem volt hiány. Kylie számos divatbemutatón részt vett, az aktuális szerelését minden esetben igyekezett a divatház stílusához igazítani.

 

A letisztult, egyszerű alakkövető ruhákat mélyen dekoltált estélyire és lepelruhára cserélte. Utóbbi esetében szem előtt tartotta a nőiességet, mivel egy alakhangsúlyos kreációra esett a választása. Hatalmas légyszemüveggel egészítette ki a szettet, ami a szezon egyik kedvenc darabja, így az ő ruhatárából sem maradhat ki.

Kylie Jenner számos stílusba belekóstolt a párizsi divathét alatt, a Schiaparelli bemutatójára végzet asszonyának öltözött, míg a Loewe show-ra pamutszettbe bújva és oversize kabátban érkezett. Elképesztően izgalmas összeállításokban láthattuk, most igazán kiérdemelte a divatikon címet. Reméljük, hogy a jövőben még sok ilyen izgalmas összeállításban láthatjuk!

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis / Getty Images. 

Kép a cikkben: Kevin Tachman / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés