Reese Witherspoon lánya elképesztően sikkes. Nagyon hasonlít a színésznőre, a nőies darabok mellett a vagány, merész szetteket is magabiztosan viseli.

hirdetés

Reese Witherspoon lánya nagyon stílusos

Reese Witherspoon stílusáért odáig vannak a rajongók, a színésznő minden alkalommal nőies, sikkes darabokban lép a fotósok elé. Lánya, Ava Phillippe elképesztően hasonlít rá, nem csak az arcvonásaikban, megjelenésükben és a ruhatárukban is fel lehet fedezni némi párhuzamot. Noha a 23 éves Ava imádja a kifinomult, elegáns holmikat, ő a vagányabb, merészebb kreációktól sem riad meg. Bátran próbálgatja a különböző stílusokat, kisugárzása szó szerint lehengerlő.

A sztárcsemetéknek alapvetően nincs könnyű dolga, egy híres szülő számos előnnyel és hátránnyal is járhat. A sajtó árgus szemekkel figyeli őket, elég egyetlen mellényúlás, és máris a címlapon találják magukat. Ava Phillippe azonban sokkal inkább sikkes stílusával hívja fel magára a figyelmet, soha nem hibázott még a ruhaválasztással.

Az egyértelműen látható, hogy édesanyja stílusa inspirálja az öltözködését, hiszen imádja a nőies, kifinomult darabokat. A könnyed, légies és elegáns ruhák mellett azonban a vagányabb, merészebb szetteket sem szorítja háttérbe, megjelenése rendkívül változatos és egyedi, abszolút követi az aktuális trendeket. A galériában összeválogattuk Ava legcsinosabb, legsikkesebb összeállításait.

 

Noha mindig lehengerlően fest az exkluzív eseményeken, és sokat ad az eleganciára, a hétköznapokon mesterien trükközik a lezser darabokkal is. Reese Witherspoon lánya valóban kiköpött édesanyja, ám látványosan bontogatja szárnyait, ha divatról van szó. Volt, hogy a haját színesre festette, de szettjeiben szintén gyakran bukkannak fel a feltűnőbb árnyalatok.

A sminkjével sem finomkodik, minden alkalommal olyan rúzst és szemfestéket választ, amely tökéletesen passzol az outfitjéhez. Kimondottan figyel a részletekre, Ava Phillippe esetében garanált, hogy abszolút sikkes és harmonikus az összkép.

Fiatal felnőttkorban alakul csak igazán a személyes stílus, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy Reese Witherspoon lánya inkább a vagány, lezser holmikat részesíti majd előnyben, vagy továbbra is édesanyja letisztultan nőies megjelenését veszi alapul.

Kiemelt kép: Monica Schipper/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés