Elle Fanning a retró stílus lelkes rajongója. Szinte minden divatkorszakban megtalálja kedvenc, hozzá illő ruhadarabjait, legyen szó bohém, vidám vagy kifinomult szettekről.

hirdetés

Elle Fanning angyali szépségével már két éves korában a filmvásznon tündökölt, a szereplései pedig egyre csak nőttek, ahogy szépen cseperedett felfelé. A ma 23 éves Elle már olyan híres filmekben is főszerepet játszott, mint a Demóna vagy a Neon démon.

Elle Fanning kifinomult stílusa szuper nőies

A gyönyörű színésznő hófehér bőréhez és szőke hajához mindig megtalálja a tökéletes ruhákat. Visszafogott megjelenéseiben a pasztelles színek dominálnak. A ruhadarabokon gyakran jelennek meg strasszkődíszítések, illetve a gyönyörű, cizellált virágminták is nagy kedvencei.

Elle Fanning láthatóan nagyon szereti a kifinomult tüllt, hiszen kecsességet sugalmaz az anyag, mégis ott rejlik benne a kislányos hercegnős vonal is, melyhez a színésznő bájos kisugárzása különösen passzol.

 

 

Hihetetlen, de az elbűvölő kisugárzással megáldott Elle még az igazán klasszikus fazonokat is úgy viseli, mintha egy igazi időutazó volna. A fehér buggyos blúzzal és az óriási kalappal a szőke színésznő eleganciája és kifinomult vonzereje az egekbe szökött.

 

A hatvanas évek divatját teljesen kimaxolta Fanning a 2019-es Met-gálán. A barackvirágszínű kreációba rengeteg jellegzetes retró stílusú részletet belesűrítettek. A vagány és vidám megjelenéshez a sokféle bohém kiegészítő, a sikkes frizura és a merész smink is sokat hozzátett.

 

Az ifjú színésznő a színes és izgalmas retró szettekre egyszerűen képtelen nemet mondani.

Habár Monroe az ötvenes években lett igazán nagy sztár, egy híres, róla alkotott ruhaminta majd csak a kilencvenes években kapott szárnyra a Versace márkanév alatt. A jellegzetes mintázattal készült dresszt több sztár viselte már, közülük Elle Fanning sem maradhatott ki.

 

Elle Fanning a frizuráival is szereti megteremteni a régi korok hangulatát. A komolyabb, elegánsabb hatás érdekében van, hol elbújtatja loknijait, máskor pedig egy kamaszos hajráfot sem fél bevállalni.

 

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis / Getty Images.

Cikkfotók: Toni Anne Barson/FilmMagic, David M. Benett/Dave Benett/WireImage, Mike Marsland/WireImage, Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic, Dimitrios Kambouris, Steve Granitz/WireImage, Kurt Krieger – Corbis/Corbis, Kevin Winter / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés