Jenna Ortega nem finomkodik, ha vörös szőnyeges megjelenésről van szó. A Wednesday című sorozat színésznője imádja a merész, ütős összeállításokat, gyakran meglepetést okoz ruhaválasztásaival.

hirdetés

A Wednesday gyakorlatilag bombaként robbant be a népszerű sorozatok listájának élére. Az Addams Family alapján készült többrészes mozi főszereplője, Jenna Ortega rövid idő alatt az egyik legismertebb színésznővé vált. Stílusát elnézve könnyedén alkalmazkodott a különc Wednesday Addams szerepéhez, ugyanis ő sem a megszokott, hétköznapi stílus híve. Számos alkalommal jelent már meg a vörös szőnyegen meglepően merész összeállításokban. A fiatal színésznő egyébként már kisgyermekként is ismert produkciókban szerepelt, az élete azonban a nagy sikerű sorozat megjelenésével abszolút a feje tetejére állt.

A sorozatban látható ikonikus tánca talán még jobban felrobbantotta az internetet, mint maga a sorozat, de az általa viselt ruhadarabok legalább ennyire megragadják a figyelmet. Wednesday gót stílusa minden bizonnyal nem áll távol a színésznőtől, ugyanis a való életben sem veti meg a fekete, csipkés holmikat, gyakran belecsempészi megjelenésébe a sorozat hangulatát. Habár Jenna rendkívül fiatal, az szemmel látható, hogy már húszévesen kiforrott, egyedi és utánozhatatlan stílussal rendelkezik.

Jenna Ortega legmerészebb vörös szőnyeges szettjei

A színésznő imádja az áttetsző, sejtelmes anyagokat, amelyeket rendszerint megspékel valami extrával. A sorozat premierjén éjfekete csipkeruhában jelent meg, amit egy fátyollal tett igazán különlegessé és egyedivé. A Versace kreáció már önmagában merésznek mondható, ebben a kompozícióban azonban valósággal lenyűgöző összhatást eredményezett. Legutóbb a The Tonight Show-ban bukkant fel, ahol abszolút sikert aratott az általa választott Dolce & Gabbana ruhával.

Képek: Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Todd Owyoung/NBC via Getty Images/Getty Images.

 

Jenna Ortega csak ritkán szakad el a csipkétől és a platformtalpú magassarkútól. Ezek a részletek igencsak népszerűek az aktuális divatban, ám a színésznő mindig egyedivé teszi valamivel az összképet. Nem riad vissza a szexi dekoltázsoktól, ruhakivágásoktól sem, sőt, kedvére játszadozik az áttetsző anyagokkal. Legyen szó televíziós szereplésről, vagy épp a párizsi divathétről, szettjeit egyértelműen Wednesday Addams inspirálja.

Képek: RB/Bauer-Griffin/GC Images/Christian Vierig/Getty Images.

 

Noha manapság szinte csak koromfeketében látni a színésznőt, Jenna Ortega élete első Met-gáláján sem okozott csalódást a rajongói számára. Bár kissé eltávolodott a tőle megszokott feketétől és a drámai stíluselemektől, a tetőtől talpig rózsaszínben virító szettje legalább annyira merész volt, mint a halottmenyasszony-jelmez. Már az árnyalatból gyanítani lehet, hogy bizony-bizony ez egy Valentino kreáció, aminek láttán ténylegesen eláll a lélegzet.

Képek: John Shearer/Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Leon Bennett/Getty Images.

Cikkfotók: Gilbert Flores/Variety via Getty Images/Todd Owyoung/NBC via Getty Images/RB/Bauer-Griffin/GC Images/Christian Vierig/John Shearer/Jeff Kravitz/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés