Az ősz hajú modell mindenkit lenyűgöz kortalan megjelenésével, stílusa mindig naprakész és roppant nőies. Nagyszerű példát mutat arra, hogy ráncokkal és fehérbe hajló frizurával is lehet valaki fiatalos. Bár cseppet sem mesterkedik azon, hogy elrejtse az idő nyomait, egyszerűen ragyog a képeken, vidám kisugárzásával és mosolyával elragadóan bájos.

hirdetés

A szépség nem korfüggő, ahogy a nőiesség sem, mégis sok nő szorong az idővel megjelenő ráncok és pigmentfoltok miatt. Bár az ősz haj természetessége egyre elfogadottabbá válik, a többség még úgy tartja, idősebbnek nézne ki, ha elhagyná a hajfestést. Bármennyire is tudjuk, hogy az öregedés törvényszerű és abszolút természetes folyamat, manapság is sok negatív érzés és gondolat kapcsolódik hozzá.

Ezért elképesztően nagy szükség van arra, hogy a divatvilágban olyan modellek legyenek szem előtt, akik nem azt közvetítik a nők felé, hogy csak akkor lehetnek magabiztosak, szépek és üdék, ha leplezik korukat, és erőn felül igyekeznek eltüntetni az idő múlásának minden jelét. A ráncokat lehet ugyan késleltetni és finomítani, de a genetikával és az idővel nem lehet felvenni a harcot.

Ám miért is kellene, hiszen a kortalan kisugárzás és a nőiesség titka nem a feszes bőrben rejlik, legalábbis a jó megjelenés nem kizárólag a külsőségeken múlik. Ez a gyönyörű hatvanéves modell remek inspirációt nyújt finom ízlésével és természetességével, retusálás nélkül is ragyog a fotókon.

Az ősz hajú modell stílusa roppant nőies

Simone Jacob  jó pár évet letagadhatna a korából, a fantasztikus kisugárzású modell azonban kicsit sem erőlködik azon, hogy fiatalabbnak tűnjön. Üdítő, friss stílusával éri el a csinos, nőies összképet, amihez a könnyed sminkjei és csodás frizurái éppúgy hozzájárulnak.

Imádja az elegáns, könnyed anyagokat, leginkább egyszerű és lágy vonalvezetésű holmikat választ. Kedvencei a púderes, finom árnyalatok, bár néha merészebb tónusokkal is próbálkozik. Rendszerint letisztult ízlésről árulkodnak az általa kombinált outfitek. Nem csupán a képzőművészeti alkotásaiban nyilvánul meg kifinomult, aprólékos stílusa, az öltözködése éppúgy kimagasló szépérzékét igazolja.

A frizuráját is sikkesen variálja

Rövidebb és hosszabb hajstílust is kipróbált már a modell. Cseppet sem szégyelli ezüstös tincseit, noha való igaz, elképesztően jól áll neki a deres frizura. A nőiességet nem a haj hosszában kell mérni, Simone Jacob pedig tökéletesen alátámasztja ezt az állítást rövid, szexi frizurájával.

Nem rejtegeti ráncait

A divatfotókat, amelyeken szerepel, általában nem retusálják, de ő maga sem él a képmanipulációk nyújtotta lehetőségekkel, ha személyes fotót tölt fel a közösségi oldalakra. A sminket sem viszi túlzásba, mindig nagyon finom és természetes a megjelenése. Tökéletesen ki van békülve az idő múlásával és annak nyomaival, s talán éppen ettől a magabiztosságtól válik olyan inspirálóvá a kisugárzása.

Kiemelt kép: simone_i_jacob/Simone Jacob/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés