A gyönyörű francia modell megjelenése elképesztően inspiráló. A klasszikus, letisztult elegancia híve, izgalmasan variálja a szimpla alapdarabokat.

hirdetés

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a modellszakma csupán ideiglenes, hiszen az öregedés hamar keresztbe húzza a nagy ívű karriert. Noha régebben talán volt némi igazság ebben a gondolatmenetben, manapság a divatszakma sokkal inkább elfogadóvá vált az idősödéssel járó természetes változással szemben, egyre több ősz hajú modell mutatja meg magát a kifutón és a kampányfotókon egyaránt.

A modellkedéssel bizony egy életen át lehet tervezni, noha az nagyon fontos, hogy az ember egész élete során figyeljen arra, hogy minél tovább megőrizze bőrének ragyogását, fitt formáját. Nem a fiatalos külső megőrzése a cél, a ráncok nem befolyásolják jelentős mértékben a nőiességet, viszont nagyon nem mindegy, hogyan öregszik az ember.

Mondják, hogy lehet szépen is öregedni, ami azt jelenti, hogy a tekintet csillogása, a fiatalos, energikus attitűd, a karizmatikus kisugárzás és a friss, üde megjelenés megmarad. Bár a genetikával nem lehet harcolni, a tudatos szépségápolás és az egészséges életmód erejére támaszkodva elérhető, hogy ne mélyüljenek el a barázdák, és tovább megőrizzék feszességüket a kontúrok. A francia modell, Armelle Perves nem csupán stílusával, hanem ragyogó szépségével is inspirálja, motiválja követőit.

A sikkes francia modell sokakat inspirál

A francia stílus alapvetően vonzza a tekintetet, hiszen remek érzékkel vegyíti a kifinomult, klasszikus alapdarabokat a modern eleganciával. Minden franciás stílusú szettben van valami extra, valami fűszer, amitől igazán egyedi és különleges lesz az összkép. A francia modellnek a vérében van a párizsi sikk, öltözékei egytől egyig magával ragadóak, pedig egyáltalán nem gondolja túl őket.

A legszimplább szezonális kulcsdarabokat boronálja össze, az eredmény mégis izgalmas és kifejezetten franciás hatást kelt. A részletekben rejti el a plusz stíluselemeket, amitől a harmónia nem bomlik meg, mégsem válik unalmassá az összkép.

Gyakran visel egy-egy extrább darabot, ami már önmagában elegendő ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet az öltözködésével. Nőies stílusába alkalomadtán a vagány, merészebb holmikat is belecsempészi, a ruhatára izgalmas cuccokat rejt magában, amelyekkel szuper érzékkel zsonglőrködik.

A francia modell nem híve annak, hogy hatvan év felett másként kellene öltözködni, sőt. Az aktuális trendeket is rendszerint beilleszti a ruhatárába, nem mond le az ütősebb ruhadarabokról sem. Mindig bebizonyítja, hogy a stílusos megjelenés nem az életkor függvénye, a harmónia, a letisztult eredmény megteremtése a cél, az, hogy az ember milyen holmikkal kísérletezik, már sokkal inkább múlik a személyiségen és az egyéni ízlésvilágon.

Olyan stíluskombókat vet be, amelyek sokaknál kiverik a biztosítékot, rajta mégis szuperül működnek. Az ing és a melegítőnadrág összeboronálása például nem egy megszokott párosítás, mégis hihetetlenül sikkes összképet eredményez.

Simán bevállalja a sportcipő és a farmer kombinációját, a kötött pulcsikkal is stílusosan trükközik. Nincsenek extra darabok a szekrényében, a mintákkal, a színekkel és a fazonokkal ügyeskedik úgy, hogy az eredmény soha ne legyen unalmas. A francia divat titka, hogy nagyon finom, apró részletekben rejlenek a tekintetet vonzó divatelemek.

A fiatalos megjelenésért is sokat tesz

Természetesen ahhoz, hogy a megjelenés valóban lehengerlő legyen, nem elég a stílusos öltözködés. A hatvan felett járó francia modell a fitt, fiatalos külsőért is sokat tesz. Noha vannak finom ráncai, amelyeket egyáltalán nem szégyell, az arca elképesztően gyönyörű, bőre ragyogó. Ezt a tudatos arcápolásnak köszönheti.

Armelle Perves több videóban is megmutatta már, milyen szuper trükköket vet be annak érdekében, hogy arcbőre feszes és fiatalos maradjon. Az arcmasszázs felpezsdíti a bőr alatti mikrokeringést, melynek következtében a tápanyag, illetve oxigénáramlás is felgyorsul. Ezáltal a hámréteg hosszú távon is meg tudja őrizni rugalmasságát.

 

Noha az alkati adottságokat szintén a genetika határozza meg elsődlegesen, azért a tudatos táplálkozás és a rendszeres mozgás is sokat számít. Egy modell számára ráadásul nélkülözhetetlen a fitt életmód, amit Armelle Perves nagyon is komolyan vesz. Hatvan felett éppen olyan fitt, mint korábban, kisugárzása egyértelműen ezt a külső-belső harmóniát tükrözi.

 

Kiemelt kép: armelleperves/Armelle Perves/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés