Palvin Barbi nem először szerepel a francia Lancaster táskamárka reklámjában, mely általában a hordható, kényelmes stílust, és a természetes nőiességet állítja középpontba. Napfényes, őszi hangulatú fotók születtek a magyar modellről, aki letisztult, egyszerű utcai ruhákban, feltűnő cicoma nélkül is gyönyörű.

hirdetés

Palvin Barbi sokoldalú szépség: volt már őrülten szexis címlaplány, szerepelt megannyi különleges divatfotózáson, most viszont valami egészen egyszerű projektre mondott igent. Legalábbis látszólag hétköznapira, mert, ha jobban megnézzük friss képeit, elakad a szavunk.

Szimpla városi kompozíciókról van szó, mégis szemet gyönyörködtető az összhang, ahogy a magyar modell aranybarna haján megcsillan a fátyolos napfény, és a divatos táskafazonok megidézik az őszi falevelek színét. Szolid sminkjével és visszafogott, casual stílusú öltözékeivel Palvin Barbi a lány a szomszédból, méghozzá a legjobb értelemben.

Palvin Barbi meghozza az őszi hangulatot

Nem újdonság, hogy a magazinfotókon a modellek csábos tekintettel, kivágott dresszekben pózolnak, azt sugallva, hogy ezt a terméket megvásárolva bárki topmodellnek érezheti magát. Így igazán üdítő váltás, amikor egy modell ennyire visszafogott szerepbe kerül, melyben nem a dögös megjelenésé a főszerep.

A kampányfotókon Barbara szolid, ám igazán divatos ruhákat visel, melyek egytől egyig szuper inspirációk lehetnek az őszi öltözködés során.

A modell többek között pliszírozott szoknyát, és egyszerű bordázott felsőt kapott magára. Ezek a darabok mindenféle erőltetettség nélkül is szexisek és nőiesek, ugyanakkor kifinomultan bájosak. A stylingban továbbá nagy szerepet töltöttek be az utcai viseletek őszi must-have darabjai is, úgy mint a kockás blézer, a krémszínű overall és a ballonkabát.

Ezek együttese teremtette meg a sokak által kedvelt laza, de nőies megjelenést. Utóbbi kulcsa a harmónia megtartása, melyet akár egy túl hangsúlyos kiegészítő vagy szín is ki tud billenteni egyensúlyából.

A szettek színhasználatában az ősz natúr, barnás árnyalatai kaptak nagy hangsúlyt. A letisztult dizájnnal megalkotott táskák akár színfoltként, vagy balanszként is jelen lehetnek az öltözékben: a képeken a bordó, a sárga és a sötétzöld retikül az őszi árnyalatokat lopja be az összeállításokba. A Lancaster szokása szerint most is kifinomult táskakollekcióval állt elő. A sokoldalú doboztáskák mellett az újra divatos bagettfazon is felbukkan elegánsabb formában, ezek a kiegészítők ráadásul a legtöbb stílushoz jól passzolnak.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés