Palvin Barbara ismét nagykövet lett, ám ezúttal nem egy divat- vagy szépségmárkát, és nem is fehérneműcéget képvisel, hanem a világhírű luxusórákat gyártó Longines családjához csatlakozott.

hirdetés

A magyar modell igazán sokszínű személyiség, karrierje során pedig rengeteg oldalát mutatta meg a divatszakmában, most azonban csak annyit kell tennie, hogy önmagát adja. A Longines közleménye szerint Palvin Barbara tökéletes nagykövet a márka számára, mert birtokában van az a fajta karizmatikus, belülről fakadó elegancia, amit a luxuscég közvetíteni kíván termékeivel.

A belülről áradó elegancia olyasmi, aminek a hiányát nem lehet kifinomult sminkkel vagy sikkes öltözékkel pótolni, egyszerűen vagy megvan valakiben, vagy nincs. A Longines meglátta Barbarában azt, ami a sugárzó szépségénél is erőteljesebben ragyog, a természetesség és kifinomultság egyszerű, mégis magával ragadó kombinációját, hiszen egyszerre feltűnő, mégis nagyon közvetlen.

Palvin Barbarát sokféle szerepben láthattuk eddigi pályafutása során, megjelent már delejes vonzerővel bíró vampként, érzéki angyalként dögös fehérneműben, bájos szomszédlány-típusként, vagy sportos, lezser, modern nőként. Éppolyan erős kisugárzással bír akkor is, ha hótaposóban és többkilónyi ruhában kell vonzónak lennie, mint amikor alig takarja a testét valami kis textil. Jól áll neki a vagányság, és szinte lubickol a retró stílusban, de az a fajta természetesség és elegancia, ami belépőt jelentett számára a Longines csapatába, mindig sugárzik belőle.

Palvin Barbara gyönyörű nagykövet: nemcsak egy márkát, hanem egy életérzést képvisel

A svájci óramárka számára fontos az időtlen elegancia, amely nem divat-, hanem személyiségfüggő. A stílus, amit képvisel, egyben egy életérzés is, nem holmi felvett attitűd, hanem olyasmi, amit belül megél az ember.

A magyar modell pontosan ezt a természetességet közvetíti, és ez a fajta „otthonosság”, hogy bármilyen stílusú darabot – legyen az ruha vagy kiegészítő – megfelelő módon, meggyőződéssel, hitelesen tud viselni, nagy erénynek számít a modellszakmában.

A személyes stílusa éppúgy sokrétű, mint a személyisége, a sportos, vagány, lezser darabok sem állnak tőle távol, ugyanakkor az elegáns, nőies sikket éppúgy a magáénak érzi. Sokoldalúságát a modellszakmában is kamatoztatja, szépsége mellett ez az egyik, ami a sikerének titka.

Palvin Barbara nem először lett nagykövet, a Victoria’s Secret, a L’Oreal Paris és az Armani arcaként ugyancsak népszerű kampányokban vett részt. Most olyan nevek mellé csatlakozik a Longines családján belül, mint Jennifer Lawrence és Kate Winslet.

Az első fotók márciusban futottak be, az új Mini Dolcevita kollekciót népszerűsíti a modell, melynek minden darabja megtestesíti a csendes luxus letisztult stílushangulatát, valamint a kortárs eleganciát.

Kiemelt kép: Leon Bennett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés