Palvin Barbi nem éppen a leghagyományosabb, konszolidált stílusban képzeli el a blézer viselését. Olykor vagány, máskor ultranőies zakós szettjeiben még a csipetnyi villantás sem hat kihívóan. Bár most kifejezetten divatosnak számít, ha lazán és incselkedőn kikandikál a melltartó a dekoltázsból, érdemes eleganciával megfűszerezni a megjelenést, hogy ne legyen közönséges a fehérnemű-mutogatás.

hirdetés

A modellek munkája gyakran megköveteli a bevállalós darabok viselését is, így a mindennapokban sem okoz gondot számukra egy-egy lengébb ruhakölteményben megjelenni. Időnként azonban vékonnyá válik a határvonal a szexi, de még rejtélyes, illetve a szexi, és túl sokat mutató szettek között. Palvin Barbi viszont jó érzékkel tud balanszírozni ezen a mezsgyén, így sohasem hat visszatetszőn a merészebb ruhaválasztása. Bármit is vesz fel, könnyen rejt bele egy csöppnyi nőiességet.

Merész és szuperdivatos így a blézer: Palvin Barbi szupernőiesen viseli

A bralette-ek divatossá válásával a melltartók látványa már nem okoz nagy meghökkenést, ezért több sztár is megvillantja áttetsző felsők, kigombolt ingek, és mély dekoltázsú zakók alatt. Bár nem minden esetben nőies az összhatás, ha innen-onnan kikukucskál a fehérnemű, meg lehet találni a módját az elegáns villantásnak.

A 27 éves magyar modell nem egyszer dobta fel így a szettjét, és a dekoltázsa sohasem keltett közönséges hatást. Itt a Victoria’s Secret kedvéért viselte ilyen lengén a zakót, ami nagyon elegánsan mutatott rajta ebben a nadrágkosztüm összeállításban. A nadrág oldalcsíkjával megegyező színű melltartó ízléses formában jelenik meg a szettben.

 

Palvin Barbi az egyszerű blézer-nadrág kombinációk híve. Többnyire monokróm szettjeiben a különleges szabások dominálnak, de az elegánsan tálalt dekoltázsra is nagy hangsúlyt fektet. Az alábbi összeállításánál is ügyelt a részletekre: a melltartó fényes anyaga jól harmonizál a blézerrel és a vastag, metálfényű övvel. A füstös sminkkel, és a menő fazonokkal együtt, ez egy igazán stílusos szerelés, ami szabad belátást enged ugyan a melltartóra, de mellőzi a tolakodóan kihívó elemeket.

 

A blézer az egyik legelegánsabb ruhadarabok között szerepel, amit előszeretettel viselnek a sztárok. Nőies, de kellően határozott megjelenést biztosít, karcsúsított fazonvariációkban pedig csodásan kiadja a vékony derekat.

A sikkes ruhadarab a melltartós trükkel teljesen más fényt kap, hagyományosságát szinte elveszíti, és maximálisan érvényesül vagány oldala.

 

Michelle Rodriguez egy aranycsíkokkal díszített mélykék kosztümszettet viselt, ami kreolos bőrét gyönyörűen kiemelte, csakúgy mint dekoltázsát.

 

Bár Amanda Seyfried titokzatos feketébe burkolózott, mégis sugárzott róla a nőiesség. Trapézszárú nadrágja és karcsúsított blézere kiemelte vékony derekát, ami mellett harmonikusan jelent meg dögös dekoltázsa.

 

Dua Lipa teljesen egyszerű, már-már férfiasnak mondható szettje szinte megkövetelte, hogy egy kis szexi vonalat vigyen bele. A bő öltönynadrág és a túlméretezett zakó mellett az egyszerű, csipke nélküli melltartó csak tovább erősítette a megjelenés letisztult és vagány stílusát.

Palvin Barbi merész összeállításai úgy is megvalósíthatók, hogy az utcai viseletben szintén megállják a helyüket. Ez esetben azonban érdemes az egyértelműen melltartónak tűnő darabokat, egyszerű crop toppal vagy bralette-vel helyettesíteni. Az összegombolt zakó így elegáns és nőies hatást kelt majd a kellemes nyári estéken.

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images

Cikkfotók: Michael Stewart, Stefania D’Alessandro, Jacopo Raule, Presley Ann, Jeff Spicer, Tristar Media/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés