A szafaristílus natúr cuccairól és kiegészítőiről általában a letisztult, visszafogott nőiesség jut eszünkbe, de Palvin Barbi bebizonyítja, hogy ezektől a semleges daraboktól sem áll távol a szexi nőiesség. A Lancaster 2021-es tavaszi kampányában szerepel a magyar modell, mellyel egy izgalmas szafarikalandra invitál minket. Bár a táskák játsszák a főszerepet, azért a szettekre is érdemes figyelni.

hirdetés

Januárban valahogy még kegyetlenebbül hasít belénk az érzés, hogy messze van még a nyár, hiszen nagy dirrel-durral berobban az új év, ám látszólag semmi sem változik: minden szürke, hideg van, és korán sötétedik. Az ünnepekkel lezajlott a tél legjobb része, és ilyenkor sokan már számolják a napokat a sötét hónapok végéig.

Egy jól eltalált tavaszi kampány szinte vérpezsdítő reménysugarat jelent a nagy várakozásban, és persze, nincs az a nő, akinél ne lendítené fel a jókedvmutatót néhány sikkes táska látványa. Ehhez már csak egy csipetnyi szafari-életérzés kell, inspiráló szettekkel megspékelve!

Sikkes táskák szafaristílusban: Palvin Barbi meghozza a tavaszi hangulatot

A táskareklámok általában unalmasak, még akkor is, ha nagyon ütős darabokat vonultatnak fel. Jó ötlet volt a francia Lancaster márkától, hogy szafarihangulatú miliőbe helyezte a kreációit, de Palvin Barbi és a stylist is sokat tett azért, hogy ezek a visszafogott, főként homok- és bézsszínű táskafazonok igazán érvényesüljenek.

 

Celia Azoulay olyan ruhákat válogatott össze a modellnek, melyek jól passzolnak egy szafaritúrához, ugyanakkor tökéletesen beleillenek a nagyvárosi trendekbe. A natúr árnyalatú kötött szettekről, a khaki ingruhákról, és a ballonkabátokról általában nem a szexi jelző jut elsőre az eszünkbe, de ebben az összeállításban igazán elevenek, szinte az arcunkba robbantják a nyár kirobbanó erejét.

Bár a Lancaster táskái remekül összecsengenek a szafaristílussal, a városi forgatagban, mindennapi öltözékekkel összeboronálva úgyszintén megállják a helyüket. A reklámfilmben Palvin Barbi energikussága viszi a prímet, aki a márka szerint a sokoldalú nőt testesíti meg, hiszen egyszerre játékos és könnyed, ugyanakkor a határozottság és a merészség sem áll tőle távol.

Guy Aroch képein az új kollekció letisztult kézi- és válltáskái, valamint shopperei jelennek meg az elképzelt szafaritúrán.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Guy Aroch/Lancaster Paris.

  • Megosztás: