Palvin Barbi általában a natúr vonalat képviseli a smink terén, valahogy olyan típus, akinek nem igazán  passzol a megjelenéséhez a túl sok festék. Akár magazinokban, akár divatfotókon szerepel, legtöbbször a természetes hatásra törekedik a sminkes, maximum egy feltűnőbb rúzst kap a modell, ha megkívánja a dögösebb külsőt a karakter, amibe épp belebújik a reklámkampány vagy fotósorozat kedvéért . Nemrégiben megjelent címlapfotóján viszont egy teljesen új arcát mutatta meg. Alig lehet felismerni az erős sminkben, teljesen más nővé változtatták.

hirdetés

Palvin Barbara a L’Officiel Italia nevű olasz divatmagazin címlapján jelent meg egy sokaknak kissé intenzívnek tűnő sminkben. Tőle pont az ellenkezőjét szokhattuk meg, hiszen gyakran láthatjuk visszafogott, finom makeupban, maximum egy élénk rúzzsal, vagy leheletnyi füstös szemhéjfestéssel emeli ki szépségét.

Makulátlan bőrén  szokatlanul hat a túl sok festék, különösen, ha trükkösen kerül fel az arcára, és olyan optikai illúziókat kelt, amitől megváltoznak a vonásai.

Palvin Barbi mindenkit meglepett, mintha egy másik nő pózolna a címlapon

Hatalmas rajongótábora talán éppen ezért hökkent meg legújabb cover-képe láttán. Néhány kommentben találóan Bella Hadidhoz hasonlították a magyar modellt, hiszen az általa elhíresült rókaszemsminket viselte a fotózás kedvéért. Ez a karakteres, felfelé ívelő szemöldök és szemsmink erős lifting-hatással bír, sokan optikai feszesítő, fiatalító tulajdonságai miatt alkalmazzák a hétköznapokban is.

Bár Bella Hadidnak és Palvin Barbarának sincs szüksége kontúrsimító trükkökre, a divatos makeup népszerűsége annak is köszönhető, hogy kiemeli az arccsontokat, és keskenyíti a fizimiskát. A megnyújtott arcéleket ma már akár egy ragasztószalagos trükkel is el lehet érni. A modellek között azonban, egyre többen vetik be a botoxot és a szemöldökemeléses plasztikai beavatkozásokat, hogy csontosabb, karakteresebb arcszerkezetet kapjanak.

Bár gyakran láthatjuk dögös képeken a magyar modellt, most sokkal vadabbra sikerült az összhatás. A rá jellemző bájosság ezúttal háttérbe szorult, és egy nyersebb vonzerő lépett a helyébe. Erre nem csak az erős sminkje, hanem a bőrkesztyűvel kombinált, mélyen kivágott, szexi ruhája is rásegített.

Szokatlan új külseje természetesen csak ideiglenes volt, a címlapfotó kedvéért alakult át a modell. Nem történt teljes imidzsváltás, amit  egyértelműen megerősítenek az általa kiposztolt fotók.

Barbarának nem kell sokat erőlködnie azon, hogy igéző legyen a tekintete, és finom vonásai sem igényelnek sminkes korrekciót. Bár sok modell olyan, mint egy kaméleon, a magyar szépséget nem igazán szokták átfazonírozgatni a fotózások kedvéért, legtöbbször a frizurája is olyan, mint úgy általában, a mindennapokban.

A 27 éves modell nem az átváltozásairól híres, viszont népszerűségét annak is köszönheti, hogy hű önmagához, és nem akar folyton másmilyennek mutatkozni.

Számos közismert divatmagazin címlapján szerepelt már, és olyan márkák kollekcióit mutatta be a kifutókon, mint a Louis Vuitton, a Miu Miu vagy a Prada.

Kiemelt fotó: Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés