Idén a táskadivatot a kedvenc péksüteményeink uralják, hiszen a már jól ismert baguett táska mellett megjelent a legújabb finomság: a croissant. Elsőre mókásnak tűnhet, ám egy nőies retikült rejt az elnevezés, ami egyszerre praktikus és mutatós!

hirdetés

A táskadivat igazán sokszínű idén, a tervezők változatos fazonokat kreáltak, amelyekhez a legkülönfélébb anyagokat használták fel. A nosztalgikus divatmorzsákat is elcsíphetjük egy-egy dizájnban, ám a korábbról jól ismert retikülök alaposan megváltoztak, így tökéletesen belesimulnak a nyári trendekbe.

A bagettfazon már nem számít újdonságnak, hiszen a praktikus válltáska jó ideje cirkulál a divatban. Ezt a retikültípust imádta Sarah Jessica Parker, többször viselte a Szex és New York című sorozatban, részben ennek köszönhető a népszerűsége. A nyári divatban egy másik péksütemény is megjelent, az új kiegészítőt a franciák kedvenc reggelije ihlette.

A csinos croissant táska a legbájosabb kiegészítő, amit valaha láttunk

A croissant táska kialakítása nagyon hasonlít a péksütemény félholdszerű formájára, vállra akasztható pánttal rendelkezik, ám kézben is viselhető. A tervezők ráncolással tették még különlegesebbé a fazont, így jobban hajaz a hajtogatott tésztára. A praktikus retikül több méretben, színben bukkan fel a kínálatban, és az anyagokkal úgyszintén szívesen játszadoznak az alkotók.

Maga a táskafazon a húzások ellenére igazán egyszerű, nem tartalmaz díszítőelemeket, ezért jól mutat a nőies összeállításokban. Sokféle stílusban megállja a helyét, variálható sportcipővel, magassarkúval, vagy akár papuccsal.

A batyuszerű ráncolás romantikus bájt kölcsönöz a retikülnek. Így a divatos, húzott anyagú, fodros felsőrészekkel is prímán házasítható.

Az elegánsabb összeállításokban nagyon jól mutat: a színes fazonvariációk feldobják, izgalmassá varázsolják a szerelést.

A sportos, vagy sportosan elegáns szettekbe is bekerülhet. A croissant táska jól működik a stílusmixekben.

A bézs árnyalatok lágy, krémes krémes hatását csak még inkább fokozza a pasztellöltözékbe beültetett croissant táska, mely igazán üdítővé teszi az összhatást.

A croissant a nyár végén sem fog kimenni a divatból, továbbra is a palettán marad. Kombinálható könnyű pulóverrel, vagy retró stílusú kardigánnal.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot / Getty Images. 

Kép a cikkben: Jeremy Moeller / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés