Palvin Barbi az utóbbi időben már számos reklámkampányban és divatmagazinban megvillantotta a kifinomult, stílusos énjét. Ritkán láthatjuk túlzó sminkben, ám most mégis kivételt tett, és erős szemfestékben, szexis ruhákban reklámoz tequilát!

hirdetés

Palvin Barbitól már megszokottá vált a visszafogott külső, hiszen a magyar modell ritkán mutatkozik feltűnő sminkben. A fotózások során az igéző tekintetét és természetes vonásait szokták hangsúlyozni leheletnyi festékkel. Ritkán visel füstös hatású szemsminket, esetleg egy élénk színű rúzzsal turbózzák fel a megjelenését.

Palvin Barbi még a tequilát is izgalmassá varázsolja

Éppen ezért lepett meg most mindenkit, mivel egy elképesztően dögös fotósorozathoz állt modellt. Vadító szemsminket visel, amelyet vizes hatású frizurával egészítettek ki. A 27 éves manöken a Dahlia nevű tequilát reklámozza vörös ruhában és csábos tekintettel.

A magyar modell igézően kék szemeit fekete sminkkel hangsúlyozták, a makeupot nagyszerűen kiegészíti a vizes hatású frizura természetes csillogása. Palvin Barbi a képeken szexisen pózol az üveggel, lenyűgözve szemléli, és parfümként is kipróbálja a Dahlia különleges italát.

A fotók elképesztően dögösre sikerültek, és ehhez a magyar modellnek még villantania sem kellett. A legtöbb felvételen lenge, vörös ruhát visel, ami csodásan passzol a háttérhez. Emellett sok közeli készült róla, egyes fotókon csak az arcának egy része vagy a tekintete látszik. Ennek ellenére elvonja a figyelmet a különleges italról.

Palvin Barbi mellé csatlakozott Stella Maxwell is, aki évek óta az egyik legjobb barátnője a magyar modellnek. A két manöken most igazán komolyra vette a figurát, hiszen szexisen és csábosan iszogatják a tequilát.

Az ital nevére utaló dália is megjelenik a reklámkampányban, a manökenek dögösen pózolnak a virágokkal.

Palvin Barbi és Stella Maxwell mellett Gizele Oliveira is szerepel a kampányban, a brazil modellről úgyszintén dögös képek készültek.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli/WireImage / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés